Şimdi Ara

Windows7 puanlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İşlemci - İntel Pentium D 3.40 ghz
    Ekran Kartı - zotac nvidia geforce 9500gt 1gb 128bit ddr2
    Ram - 4 adet DDR2 2 gb Ram

özelliklerinde 2. el aldığım bilgisayarım var fakat ilk başlarda düzgün çalışmakta idi sonra win 7 puanlama bölümünde ilk puanı 4.1 iken 1 ay içinde 1.6 ya düştü normal bir film bile izleyemiyordum çok kasıyordu sonra tekrar format attım işlemciye krem sürdüm şimdi 4.1 oldu puanı fakat kasma sorunu hala var sizce işlemcimi yetersiz yoksa işlemci ram uyuşmazlığı falan mı olabilir anlamadım bilgisayardan pek anlamam lütfen yardım edin???
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Ekran kartı driverınızı yüklemeyi unutmuş olabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pulmicort

Ekran kartı driverınızı yüklemeyi unutmuş olabilirsiniz.

ekran kartının puanı değil işlemcinin puanı 4.1den 1.6 ya düşüyor şimdi format attım 4.1 e çıktı öyle duruyor ama pcde film izlerken bile kasma var sebebini bulamadım...
  • İşlemci ısınıyor olabilir.işleöciye krem değil termal macun sürün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeavyClocker

İşlemci ısınıyor olabilir.işleöciye krem değil termal macun sürün

termal macun sürdüm aklıma gelmedi bi an krem dedim k.bkma
    evet işlemci çok ısınıyor ısınmadan dolayı 480p lik film izlemede kasarmı film donar mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mcrugal

Anakart - İntel DP965LT

özelliklerinde 2. el aldığım bilgisayarım var fakat ilk başlarda düzgün çalışmakta idi sonra win 7 puanlama bölümünde ilk puanı 4.1 iken 1 ay içinde 1.6 ya düştü normal bir film bile izleyemiyordum çok kasıyordu sonra tekrar format attım işlemciye krem sürdüm şimdi 4.1 oldu puanı fakat kasma sorunu hala var sizce işlemcimi yetersiz yoksa işlemci ram uyuşmazlığı falan mı olabilir anlamadım bilgisayardan pek anlamam lütfen yardım edin???

El kremi mi sürdün ne yaptın

• quote:

Orijinalden alıntı: BÜYÜK KONUŞAN ADAM

quote:

Anakart - İntel DP965LT

El kremi mi sürdün ne yaptın

Önce bi Duş Jeli Sürsem mi Die Düşündüm Sonra vazgeçip diş macunu mentollüden serin olsun die sonra termal macul süriim dedim :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows vs ubuntu
    4 yıl önce açıldı
    NETCAD win7 64bit BULUNDU :D
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Önce bi Duş Jeli Sürsem mi Die Düşündüm Sonra vazgeçip diş macunu mentollüden serin olsun die sonra termal macul süriim dedim :)

Yanlış yapmışsın. Vazelin sürücektin

Kasmaya başladığında işlemci derecelerinin SS'ini çek buraya koy istersen. Isınmadan kasma yapması muhtemel. Belki fanı tam oturtmamışsındır ve ya fan iyi dönmüyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BÜYÜK KONUŞAN ADAM

quote:

Yanlış yapmışsın. Vazelin sürücektin

Kasmaya başladığında işlemci derecelerinin SS'ini çek buraya koy istersen. Isınmadan kasma yapması muhtemel. Belki fanı tam oturtmamışsındır ve ya fan iyi dönmüyordur.

Ah Bea Hiç aklıma Gelmedi Bak :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.