Şimdi Ara

Windows7 mi Windows XP mi?-birine vercem bakalım :D el altından :D-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Windows7 mi Windows XP mi?-birine vercem bakalım :D el altından :D-

(En Son Oy Tarihi: 13.10.2011)
Giriş

evet windows 7 veya xp kurucam hangisi sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6CB3B4454 -- 2 Şubat 2009; 20:51:50 >

• perfect xp denedinmi hiç denediysen windows 7 diyorum
  • xp den başkası yalan arkadaşım xp kur...davetiyemi pm le
  • Windows XP

7 Edition
  • Oyun oynamam ben nette takılırım diyorsan Win 7.Her anlamda Stabil.Bilgisayarıda zorlamıyor. Driverları zaten kendisi tanıyor. Ben oyun oynamak için yaratılmışım dersem Win7yi DVDROM'a takma bile.
  • windows7 bildiğim kadarıyla hala beta. yani denenme aşamasında. her an bi sorunla karşılabilirsin. açıkları hala kapatılmamıştır,stabil olmayabilir vs. henüz windows7 için erken. tam uyumlu programlar bile yok denecek kadar az.

xp zaten efsane olmuştur. kullananlar xp den kolay kolay vazgeçemiyor.
  • arena tr de sunulan bir xp vardı. ben onu kullanıyorum çoğu bilgisayarda. hem driver sorunu yok hem de office den utorrente kadar tüm proları full kuruyor

bu arada burda bişeyler karşılığı davetiye dağıttığın arenada duyulmasın, uff yapıyolar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bi dakika yaaaa..... PC yi hangi amacla kullanacaksin, mesela mühendisliki uygulamalarin bazisi Vista tabanlarinda calismiyor onun icin kullanicaksan git XP kur,
    sonra makinanin konfigürasyonu ne? sende varsa celeron islemci tabiki W7 kurmayaksin, git lite_XP_SP3 kur,
    sonra oyun oynayacagim diyorsan XP kur,
    yok ben Blu-ray HDMI vs... takilicam dersen w7 kurucaksin tabiiki.
  • Windows Xp'yi Tercih Ederim. Windows 7 Vista'nın İlk Çıktığı Zamanlardaki Gibi Profösyönel Ama Çok Sorun Çıkaran, Beta Aşamasında Bir Yazılımdır. Xp İse Güncelleştirme Olsun, Diğer Şeyler Olsun Gerçekten Kullanışlı Bir Sistem. Ayrıca Windows 7 Xp'ye Göre Daha Fazla Pc'yi Kasar. Oyun Oynamak İçin İdeal Bir Bilgisayar Değildir. Sistemden Gerekli Verimliliği Alamazsın..

Umarım Faydalı Olmuştur..

Kısacası Tavsiyem Windows Xp Professional veya Home Edition.
  • vistanın xp den tek artısı bi kaç program ve görsellikti.ama windows 7 kaliteli görünüyor.windows 7 için iyi duyumlar var
  • Bence bunu xp üzerine kurdular... yoksa o kadar hız

eklentiler sayesinde yavaşlıyor...
  • xp kur.sorunsuz görünmesine rağmen beta versiyonu olduğu için şimdilik es geç.
    davetiyeye gerek yok benim üyeliğim var. up:45gb down:40gb bayaa dır down yapmıyorum ama.canım sıkıldı artık hep down down up up sıktı çok monotonlarştı
  • se7en
  • her türlü windows xp düzenlemesini denedim , şuan windows 7 kullanıyorum, ve diyebilirim ki xp ve vista'dan çok çok daha hızlı. Kısaca xp'nin hızını, vistanın işlevselliğini al karıştır, al sana windows 7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@XWeLL -- 2 Şubat 2009; 20:12:23 >
  • Windows xp derim davetiyemi isteerim
  • windows 7 dedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: egomanyak.

adam gibi yorum yapanlardan birini kayıtsız şartsız davet edicem çekilişle seçiçem kime vericegimi

evet windows 7 veya xp kurucam hangisi sizce?

Çok sakat kelimeler kullanıyorsun
  • xp tabiki microsft un xp kullnıcılarını kandırıp yeni işletim sistemine geçirme cabaları boşa çıkacak yeni işletim sistemi istemiyoruz.
  • Windows 7 xp den 10 kat hızlı oyunlardada herşeyiyle WİN 7 xp ye basar
  • Windows XP'den gerisi yalan.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.