Şimdi Ara

Windows7 için boot DVD si yapamadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Daha önde Windows xp kullanmaktayken Windows 7 ye geçmeye karar verdim,elimdeki Win7 DVD si boot etmiyor bende bir boot DVD si yapmaya çalışıyorum,bunun için tuning79 arkadaşın resimli anlatımından yararlanmak istedim ultraiso programını aynen resimli anlatımdaki gibi çalıştırdım ancak tam 7 adet DVD harcadımsada başaramadım.
    Ultraiso ile iso klasörü haline geliyor fakat yazdır dediğimde hata veriyor.
    Ayni isoyu nero 7 de yazdırmayı denedim DVDROOM(UDF/ISO)ile denedim Kayıt aygıtı>Kalıp yazdır dedim yine boot DVD si olmadı elimdeki DVD dinin kopyasını çıkardı,Normal XP boot CD si hazırladığım şekli uyguladım yine elimde boot yapmayan bir DVD oluştu.Hazır boot edilmiş Windows7 bulmak zor değil ama benim bu kötü huyum herşeyi kendim yapabileyim istiyorum.(Zaten 4GB kotalı biri için 2.5 GB kota birden harcamak hiçte kolay değil)
    Arkadaşlar ben Boot CD si yaptığım Boot.bin dosyasını buradada kullandım,hata burdamı ? DVD için ayrı bir boot.bin dosyasımı var.
    Bu site her zora düştüğümde yardımı esirgemedi,bu defada öyle olacağından emin olduğum için şimdiden teşekkür ediyorum.
    Saygılarımla...

• Maalesef olmuyormuş arkadaşlar,inanın hayal kırıklığına uğradım,Eski anakartlara uyumlu windows DVD si oluşturabilmek için fazladan birde Vista kurulum DVD si gerekiyormuş.Sanırım yine XP ye döneceğim.
    Saygılarımla...

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.