Şimdi Ara

Windows7'de Kullanıcı degistirme acma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
17.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu secenek bende kapalı gpedit.msc dizininden acıldıgını duymustum bılen arkadaslar yardımcı olursa cok sewınıcem..
    Not:Biraz tarzan mısalı kullanıyoruz bılgısayarı resımlı anlatım falan olursa cok sewınıcem..
    Simdiden saolun yardımlarınız ıcın...

• Yapay Zekanın Yanıtı

Windows 7'de Kullanıcı Değiştirme

Bilgisayarınızda birden fazla kullanıcı hesabı varsa, kullanıcılar arasında geçiş yapmanız gerekebilir. Windows 7'de kullanıcı değiştirmek kolay bir işlemdir.

Kullanıcı Değiştirme Adımları:

1. Başlat menüsüne tıklayın.
    2. Kullanıcı adınızın bulunduğu Kullanıcı Hesabı Değiştir seçeneğini seçin.
    3. Kullanıcı Değiştir ekranında listeden istediğiniz kullanıcı hesabına tıklayın.
    4. Tamam'a tıklayın.

Kısayol Tuşu Kullanma:

Kullanıcı değiştirmek için şu kısayol tuşunu da kullanabilirsiniz:

• Windows Tuşu + L

Bilgisayarda Kullanıcı Değiştirme:

Bilgisayarda kullanıcı değiştirme işlemi, farklı kullanıcıların uygulamaları ve dosyalara erişmesine ve kendi oturumlarını özelleştirmesine olanak tanır. Bu, özellikle birden fazla kişinin aynı bilgisayarı paylaştığı durumlarda faydalıdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • İstediğin ayar bunlardan biri olabilir bi bak istersen. Veya Bu ağacın alt seçeneklerinden birisi de olabilir oraya bi bakmanı tavsiye ederim. Aşağıda resimle gösterdim
     Windows7'de Kullanıcı degistirme acma
  • Aynen orda bı yerde logon dıye bı secenek olması lazım.Bende Net Logon var bu secenegın ıcındede Hızlı Hide giriş noktaları Kullanıcı Değiştirme
    ( İngcesi Hide entry points for Fast User Switching) diye bi secenek olması lazım ama ben bı turlu bulamıyorum..
  • Kurcala biraz, aslında oradaki tüm ağaçlara bakmak lazım
  • Yok hala bulamadım abi.
    Yokmudur anlıyan bi abi....
  • Guncell
  • Yardım plss
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynı sorun bendede var kullanıcı degıstırıken dıger kullanıcıyı tamamıyle kapatıyo yardımcı olucak varsa cok makbulee gecıcek...
  • Evt bende oyle ama bı cozum yok anlasılan..
  • Bende de öyle diğer hesap kapalı.
  • Bu garibanlara yardımcı olucak kımse yok anlasılan
  • Benim windows7 de sorun olabılır veya bende.
    Başlat düğmesini tıklatın, arama kutusuna gpedit.msc yazın ve Enter tuşuna basın. Yönetici parolası veya onay istenirse, parolayı yazın veya onay verin.

Bilgisayar Yapılandırması'nın altında, Yönetim Şablonları'nın yanındaki oku ve sonra Sistem'in yanındaki oku tıklatın.

Oturum Açma klasörünü tıklatın.

Hızlı Kullanıcı Değiştirme Özellikleri için giriş noktalarını gizle'yi çift tıklatın, Etkin'i tıklatın ve ardından Tamam'ı tıklatın

Oturum acma klasoru bende yok veya bulamıyorum sorunda burda onu bulabılsem halledıcem galıba..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SekerciiBaba

Benim windows7 de sorun olabılır veya bende.
    Başlat düğmesini tıklatın, arama kutusuna gpedit.msc yazın ve Enter tuşuna basın. Yönetici parolası veya onay istenirse, parolayı yazın veya onay verin.

Bilgisayar Yapılandırması'nın altında, Yönetim Şablonları'nın yanındaki oku ve sonra Sistem'in yanındaki oku tıklatın.

Hızlı Kullanıcı Değiştirme Özellikleri için giriş noktalarını gizle'yi çift tıklatın, Etkin'i tıklatın ve ardından Tamam'ı tıklatın

Oturum acma klasoru bende yok veya bulamıyorum sorunda burda onu bulabılsem halledıcem galıba..

win7 sürümün starter/home basic olabilir mi? Ultimate'de belirttiğin şekilde ayarlayabiliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: mnrs

quote:

Orijinalden alıntı: SekerciiBaba

Benim windows7 de sorun olabılır veya bende.

win7 sürümün starter/home basic olabilir mi? Ultimate'de belirttiğin şekilde ayarlayabiliyorum.

Anlamadım desem o kadar bilgisayar uzmanı degılım ama nerelere gırsem nerelerı bızıklasamda bı turlu bulamadım hala...

• Güncel...
  • Abi yokmu kullanıcı yaratıp dıger kullanıcıyı kapatmadan obur kullanıcıya gecme ımkanı wındows7'de.
    Kullanıcı degıstırmeyı acmayı bılen yokmu....
  • Bı yardım edın allah rızası ıcın kullanıcı degıstıremıyorum wındows7 de
  • Ben de aynı problemi yaşamıştım. Yapmanız gerekenler:
    1. Windows tuşu ve R'ye aynı anda basıp Çalıştır ekranını açmak ve bu ekranda "gpedit.msc" yazıp Enter'a basın.
    2. Açılan pencereden şu yolu izleyin:
    - Yerel Bilgisayar İlkesi -> Yönetim Şablonları -> Sistem -> Oturum Açma
    3. Bu menünün sağındaki "Hızlı Kullanıcı Değiştirme giriş noktalarını gizle" yazısına çift tıkla.
    4. Açılan seçeneklerden "Devre Dışı Bırakıldı"yı seç ve "Tamam"a tıkla.

İşlem tamamdır, bundan sonra "Kullanıcı Değiştir" menüsü aktif hale gelecek.
  • Windows 7 ult. 64 BiT kullanıyorum , sorunum
    pc de 5 tane hesap olmasına ragmen kullanıcı değiştirme yapamıyorm ne windows + L işi ne cntrl + alt+ del işi ne de baslattaki kapama yerinde kullanıcı yazmıyor sinir oldum internette arastırdım söylenenleri yaptım ama olmadı :) (:

[simage]http://i1107.hizliresim.com/2011/7/9/8279.png][/simage]
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.