Şimdi Ara

Windows yükleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde acer aspire e15 laptop var içinde linpus linux var ama ben windows yüklemek istiyorum. Windows usb toolla usbye yükledim windowsu ama bir türlü format ekranı gelmiyor.boot menüsünü ekledim
     Windows yükleme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dont2000 kullanıcısına yanıt
    usb diski uefi formatında oluşturacaksın. google bu şekilde yaz bulursun. bios uefi olduğu için sesi hazırladığın düz windowsu görmüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackal___61

usb diski uefi formatında oluşturacaksın. google bu şekilde yaz bulursun. bios uefi olduğu için sesi hazırladığın düz windowsu görmüyor.

Denedim olmadı.Sanırım secure boot'u kapamam lazım ama biosta üstüne gelinmiyor gri yani.
  • boot altında windows key management gibi bir şey olması lazım onu resetleyince secureboot kapanıyor.
    ayrıca eski diskinde hibrid ssd varsa bir raid oluşuruyor biosta o devre dışı olması gerekiyor ama baya dertli bir şeydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdivrik

boot altında windows key management gibi bir şey olması lazım onu resetleyince secureboot kapanıyor.
    ayrıca eski diskinde hibrid ssd varsa bir raid oluşuruyor biosta o devre dışı olması gerekiyor ama baya dertli bir şeydi.

Bilgisayarda hiç windows olmadı.Belediye üniversiteye yerleşenlere hediye olarak veriyordu.2 gündür windows yüklemeye çalışıyorum tık yok..
  • o zaman iş değişir.
    rufus programını indir.
    windows 8 veya 10 kullan
    uefi partition seç
    uefi bellek yaptıktan sonra tekrar dene.
    senin pc şu an uefi mod olduğu için illede uefi bellek gerekiyor.
    mbr win kurulumu çalışmaz.

yok bellek uefi diyorsan
    http://community.acer.com/t5/E-and-M-Series-Laptops/Aspire-E15-E5-571G-73ST-with-Linux-pre-installed-won-t-install/td-p/353493
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Driver Yükleme
    5 ay önce açıldı
    Ssd Windows Yükleme Sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.