Bildirim
WİNDOWS XP YIL SORUNU KAFAYI YİCEM YARDIM
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Performans Düşmüsse Yavaşlık Konusunda Virüs girmiş olabilir Combofix . Malwarebytes ve KIS2012 ile tarama yapın .
Facebook Sorunu Olarak Farklı Çeşitlili Dns Ayarları Deneyin Olmassa Modeme bir res atın :) . -
büyük ihtimalle virüs var pc ni güvenli modda çalıştır bakalım yine aynı sorunu vericek mi arkadaşın dediği gibi daha olmadı combofix i dene o da olmazsa format tek çare -
Güvenli modda virüs taraması yapmanı öneririm.Ben Xp'de çoğu sorunumu bu şekilde halletmiştim. -
aynı sorun bendede oldu -
bios pilini kontrol edin tarih sürekli sıfırlanıyorsa bios pili bitmiştir veya yerinden çıkmıştır. -
bnmde aklımda bıos pili wardı ama bios pili bıtse tarıh ılk acıdığı zamana giderdi oysa bnde 1996 ıle 2060 arası her actığımda değişiyo vırus taramasıda yaptım kas2012 ıle vurıslerı sıldım yınede değişen bısı yok wallahi şaştım kaldım en azından yazılımsalmı yoksa donanımsalmı onu bıleydım iyidi ama bılgılendırdığınız ıcın çok çok mersi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X