Şimdi Ara

WİNDOWS XP YIL SORUNU KAFAYI YİCEM YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MASAÜSTÜ BİLGISARAY KULLANIYORUM BIR SURE ONCE FACEBOOK VE MSNYE GIREMEMEYE BASLADIM SORUNUN TARIH YUZUNDEN OLDUNU ANLADIM ANCAK PCYI HER KAPADIĞIMDA TARIH YINE SAÇMA SAPAN 2063 1996 GIBI YILLARDA ACLIYO PCMIN PERFORMANSIDA DUSTU HERGUN DUZELTMEKTENDE BIKTIM NOLUR YARDIM EDİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

• Performans Düşmüsse Yavaşlık Konusunda Virüs girmiş olabilir Combofix . Malwarebytes ve KIS2012 ile tarama yapın .

Facebook Sorunu Olarak Farklı Çeşitlili Dns Ayarları Deneyin Olmassa Modeme bir res atın :) .
  • büyük ihtimalle virüs var pc ni güvenli modda çalıştır bakalım yine aynı sorunu vericek mi arkadaşın dediği gibi daha olmadı combofix i dene o da olmazsa format tek çare
  • Güvenli modda virüs taraması yapmanı öneririm.Ben Xp'de çoğu sorunumu bu şekilde halletmiştim.
  • aynı sorun bendede oldu
  • bios pilini kontrol edin tarih sürekli sıfırlanıyorsa bios pili bitmiştir veya yerinden çıkmıştır.
  • bnmde aklımda bıos pili wardı ama bios pili bıtse tarıh ılk acıdığı zamana giderdi oysa bnde 1996 ıle 2060 arası her actığımda değişiyo vırus taramasıda yaptım kas2012 ıle vurıslerı sıldım yınede değişen bısı yok wallahi şaştım kaldım en azından yazılımsalmı yoksa donanımsalmı onu bıleydım iyidi ama bılgılendırdığınız ıcın çok çok mersi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xp Kullanıcı sorunu Yardım
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.