Şimdi Ara

Windows XP yi VİSTA ya yükseltin.(Görsel Olarak) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
0
Favori
112.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla arkadaşım yükleyip yüklememek arasında kararsız kaldım diyebilirim sizce ne yapmalıyım?
    zarar vermesinden korkuyorum makineme
  • arkadaşlar bi yandan kurulum yapıyorumm..gusel gibi gozukuyor...

bakalım sonuc nasıl olacak....
  • quote:

Orjinalden alıntı: DATADOT

valla arkadaşım yükleyip yüklememek arasında kararsız kaldım diyebilirim sizce ne yapmalıyım?
    zarar vermesinden korkuyorum makineme

Loghorn transformation pack tarzı program yüklemediysen daha önce sorun çıkacağını sanmam.zaten en fazla format atacaksın.bu program sistemini overclock etmiyor ya?
  • ban normalini sata tanıtım disklerim olmadığı için kuramamıştım bu bir sorun yaratırmı
  • kurdum varya harika birşey bu
  • Arkadaşalr benim endişem şu. Bu programı sistemden kaldırdığımda windowsa zarar gelmesi. Bunu kurup sonra da kaldıran var mı acaba ? Bi yardım etsin.
  • Arkadaşlar şimdi yeni yükledim ya bu görüntü muhteşem dosyaların üzerlerine gelince büyüyorlar. Fazla kasma da yapmadı. Artık eski Xp ye dönmeye pek niyetim yok. Cidden yüklemenizi tavsiye ederim. Ben yükleyip yüklememe arasında bi gidip gelmiştim ama bunun doğru bi karar olduğundan şüphem yok.

• valla MAC OSmasaüstleri gibi

• Proğram ekle kaldırdan unistal ettiğinizde hiç bir artık bırakmadan kendini tamamen kaldırıyor ve xp ayarlarına geri dönüş yapıyor. Xp ye kesinlikle zarar vermiyor.
    Birkaç kez kurup kaldırarak denedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasok -- 7 Ekim 2005, 21:20:20 >
  • Bazı yavaşlamalar söz konusu oldu bende nede olsa ram kullanışı fazlalaşıyor bir çok programla birleşince
    biraz yavaşladı ama görünüşü çok güzel biran önce full sürümleri çıkmasını bekliyorum
  • arkadaşlar bunda klasör renklerini değiştirme gibi bir şansımız varmı yada iconlarını varsa nasıl oluyor çünkü dosya icon ları çok açık renk sürekli kullanımda göz alıyor çok
  • ya arkadaşlar yokmu bu işe çözüm getirebilecek biri ben açık mavi dosya klasör iconları yerine longhorn da yer alan sarı klasör ikonlarını kullanmak istiyorum göz yormasın diye tüm dosya klasör ikonlarını tek seferde değiştiremedim ne dir bunun yolu
  • dağıldı win bende
  • bende sewdim güzelmiş
  • bende baya ugrastım basta ama
    ıkonlar gıttı bendede bılgısayarım fılan ıkonsuz bırde objecktdock dakı o wheather kısayolu sılınmıyodu ona baya ugrastım ama guzel yınede
  • bu konu senden 24 gün önce benim tarafımdan açılmıştı üstelik vistaya yükseltme gibi bir işlemde yapılmıyor sadece görünüm değişiyor

http://forum.donanimhaber.com/m_3950066/tm.htm
  • Güzele benziyor.Ya da güzel.
  • quote:

Orjinalden alıntı: heroraptor2

Güzele benziyor.Ya da güzel.

topic in başında yazıyor şifresine de bak sonra açamazsın
  • Klasörlerinizin rengini değiştirmek isterseniz indirebilirsiniz.Klasöre sağ tıklayıp labelın üstüne geliyoruz ve istediğimiz rengi seçiyoruz.

indir
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.