Bildirim
Windows xp ve phenom II X4 955 işlemci
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: _What_
sorum şu Xp sistemde 4 çekirdek çalıştırmak win7 kadar sağlıklı olur mu veya bir sorun yaratır mı bu işlemciyle.teşekkürler
Herhangi bir sorun yaratmaz ancak Xp nin 4 çekirdek optimizasyonu yoktur,neredeyse gözle görülür bir farkla verim alamazsınız, işlemcinizden... -
anladım tesekkürle cvp için 2 gb ramım var o sebeple xp mi kursam diye düşündüm pcye gerçi diger parcalar gayet güclü ama kararsız kaldım iste -
quote:
Orijinalden alıntı: _What_
anladım tesekkürle cvp için 2 gb ramım var o sebeple xp mi kursam diye düşündüm pcye gerçi diger parcalar gayet güclü ama kararsız kaldım iste
Size tavsiyem şuan kullandığınız sistem biraz karamsarlıkta kalmış xp kursanız bir hata win 7 kursanız bir hata 2 gb rame bir 2 gb daha ekleyip win 7 x64 bir işletim sistemi kurun derim...
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- cs 1.6 tam ekran yapma
- laptopa su döküldü ama çalışıyor
- bilgisayar kendi kendine kapanıyor
- windows tuşu çalışmıyor
- kopyala yapıştır çalışmıyor
- suya düşen telefona ne yapılır
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- ping düşürme
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
- uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc00007b
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X