Şimdi Ara

Windows XP Update Olmuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bende HP Pavilion dv4266EA Notebook var.Buna dün akşam Format attım Orjinal Windows XP Home Edition kurdum.Ama 2 gündür bir türlü güncelleştirmeleri yüklemiyor.Windows XP Service Pack 2 Yüklü olduğu için bazı driverları çalıştırmıyor.Güncelleştirmeleri nasıl yükleyebilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferrari -- 5 Temmuz 2012; 8:39:26 >

• Birde güncelleştirirken bu hatayı veriyor.

[Hata numarası: 0x8024400A]
    Web sitesi bir sorunla karşılaştı ve istediğiniz sayfayı görüntüleyemiyor. Aşağıda sağlanan seçenekler sorunu çözmenize yardımcı olabilir.
    Kendi kendine yardım seçenekleri için:

Sık Sorulan Sorular

Çözüm Bul

Windows Update Haber Grubu
    Yardım içeren destek seçenekleri için:

Microsoft Çevrimiçi Yardım Desteği (Windows Update sorunları için ücretsizdir)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çift Çekirdekli

Merhaba

Bende HP Pavilion dv4266EA Notebook var.Buna dün akşam Format attım Orjinal Windows XP Home Edition kurdum.Ama 2 gündür bir türlü güncelleştirmeleri yüklemiyor.Windows XP Service Pack 2 Yüklü olduğu için bazı driverları çalıştırmıyor.Güncelleştirmeleri nasıl yükleyebilirim ?

Hocam yanılmıyorsam microsoft sadece service pack 3' e destek veriyor. Tekrar format atıp sp3 yükleyin. Hem daha iyidir sp3.
  • Format atmaya gerek yok direk internetten SP3 indir kur.
  • Sağolun beyler Şimdi SP3'ü indirdim.Şuan yükleniyor.
  • Yanlız duyduğuma göre son güncellemeler ile XP çöküyormuş (Amaç : Wİndows 7'ye Teşvik)
  • quote:

Orijinalden alıntı: .ANILCAN.

Yanlız duyduğuma göre son güncellemeler ile XP çöküyormuş (Amaç : Wİndows 7'ye Teşvik)

Selam @.ANILCAN.
    Duyduğunuz şey tamamen hürafadır kardeş..
    Öyle şey mi olur ve bu mümkün değildir. Eğer böyle olsa idi, XP ile çalışan milyonlarca işyeri, firma veya şirket var. Bu çoklu Windows kullanan işyerleri Bilgate amcayı dize getirirlerdi(dava ederek tazminat ödetirlerdi)..

2014 ortalarına kadar XP'ye destek verilecek ve güncellemeleri bu tarihten sonra kesilecektir. Seneye belki SP4 çıkartacaklar.. Bilginize..
    Kolay gelsin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows Boot manager Sorunu..
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay_KG

quote:

Yanlız duyduğuma göre son güncellemeler ile XP çöküyormuş (Amaç : Wİndows 7'ye Teşvik)

Selam @.ANILCAN.
    Duyduğunuz şey tamamen hürafadır kardeş..
    Öyle şey mi olur ve bu mümkün değildir. Eğer böyle olsa idi, XP ile çalışan milyonlarca işyeri, firma veya şirket var. Bu çoklu Windows kullanan işyerleri Bilgate amcayı dize getirirlerdi(dava ederek tazminat ödetirlerdi)..

2014 ortalarına kadar XP'ye destek verilecek ve güncellemeleri bu tarihten sonra kesilecektir. Seneye belki SP4 çıkartacaklar.. Bilginize..
    Kolay gelsin..

Doğrudur ben yanlış biliyor olabilirim Saolun
    Ama Xp'de Batttlefield 3 Oynanmıyor (Gelecek yeni oyunlar da destek vermeyebilir) Bunun için arkadaşın W7 de kalması daha mantıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F1BE6848A -- 5 Temmuz 2012; 18:01:53 >

• quote:

Ama Xp'de Batttlefield 3 Oynanmıyor (Gelecek yeni oyunlar da destek vermeyebilir) Bunun için arkadaşın W7 de kalması daha mantıklı.

Selam
    Sorun XP'de oyun oynamak değil, çökme meselesi idi sanırım?
    Kolay gelsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay_KG

quote:

Selam
    Sorun XP'de oyun oynamak değil, çökme meselesi idi sanırım?
    Kolay gelsin..

Uyumluluk - Uyumsuzluk konusu hakkında örnek verdim.
    Yani Windows 7 'nin çökme sorununa çözüm bulmak yerine XP gibi ''Bence'' özellik ve uyumluluk olarak biraz yetersiz bir işletim sistemini kullanmak yanlış geliyor.
    Tabii ki herkesin görüşü farkıldır.

• Merhaba windows Güncelleme sorununu gidermek için aşağıdaki verdiğim linkteki dosyayı indirip kurmanız yeterli olucaktır kurduktan sonra sorunsuz olarak güncelleme yapabilirsiz tarafımca denenmiş ve güncellmeler başarılı olmuştur

x86 için

http://turbobit.net/fr4eqj9eo2mm.html

x64 için

http://turbobit.net/65mc5ue6ebf9.html

• quote:

Uyumluluk - Uyumsuzluk konusu hakkında örnek verdim.
    Yani Windows 7 'nin çökme sorununa çözüm bulmak yerine XP gibi ''Bence'' özellik ve uyumluluk olarak biraz yetersiz bir işletim sistemini kullanmak yanlış geliyor.
    Tabii ki herkesin görüşü farkıldır.

Selam
    Ben sizden çok çok farklı düşünüyorum kardeş..
    Uyumsuzluk demişsiniz, çok yanlış bir tesbit. Bu size göre olabilir ama şu an dünya genelinde hâlâ %50, %60 XP kullanlıyorsa, bunda bir hikmet vardır diyelim.

Bana ve geliştiricilere göre Microsoft'un gelmiş geçmiş en sağlam ve stabil bir yazılımıdır XP. Bundan önce de Windows 2000 vardı. Belki sizler bilmezsini?

Sizler genelde bilgisayarı oyun için kullanıyorsunuz. Günümüzün oyunları da Win7 için düzenlendiği(yazıldığı) için XP'ye kurunca elbette sorunlar olabiliyor.
    Misal; Murat arabaya BMW motoru takıp yola çıkıyorsunuz ama motorun gücü ile artan aracın sürati lastiklerni patlatıyor gibi bir şeydir buda..

Ofis için kullandığım XP'yi hiç bir Microsoft yazılımına değişmem doğrusu..
    Kolay gelsin..

• ne yaptıysam sorunu çözemedim.
    Ne uptade yapıyor nede haricen ie8 yüklüyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.