Şimdi Ara

silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • donanım değişikliğinden sonra tekrar aktifleştirme istiyor.

edit..

bu telefon numarası artık çalışmıyor galiba. yada ben bulamıyorum.

yapılacak tek şey telefon edip kodu söylemek ve aktifleştirme kodu alıp bana yollamak.

ben amerikayı aradım tam kodun sonuna geldik sonra hata verdi iptal oldu. 15 dakika uğraştırıyo bazen.

uğraşmak isteyen var mı?

şu videodaki no çalışıyo..ama amerika nosu..

edit..

silinebilirEndermanyoutube
    Thanks to Daniel Myslivets for helping me to gather information for this video. Hello, my friends! Let's hit 10000 likes? Check out my website! https://malwat.ch Today I am going to show you how I activated Windows XP by phone. It was a disaster. Almost 20 years since the release, more than 7 since its end of life, OEM versions of Windows XP can potentially be truly activated using a phone and a toll-free number for any country. Welcome to my first ever voiced over video on this channel. Want to contribute with captions? Download the caption file here and translate the entire thing, then send it to realendermanch@gmail.com! DON'T change the timings (they're all set up) and don't forget to mention the language and your nickname, so I can credit you! Bonus points if you also translate the title and description. https://dl.malwat.ch/multipurpose/captions/activatingxp.sbv Timestamps: 0:00 - Intro 0:30 - One peculiar feature 1:11 - The idea behind it 1:40 - Microsoft Activation Center call 12:47 - Disaster 13:37 - Conclusion 14:06 - Outro Still have any questions? Send them to realendermanch@gmail.com! Wish you to have a great day! #endermanch #experiments #windows
    https://www.youtube.com/watch?v=O9xfQNAHsJE&t=312s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Insanno8693 -- 28 Temmuz 2022; 16:34:57 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

aga ücretsiz microsoft danışma hattı var ordan halledersin bi arasana no çalışıyomu. ben yurtdışından aradığım için mi böyle oluyo acaba

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

var da, geçerliliğini yitirmiş olabilir.

ben aradım microsofta hoşgeldiniz diyor sonra kapanıyor.

çalışan numara +1888 571 2048

veya +1866 374 2481

benim bulduklarım bunlar. türkiye microsoft destek ücretsiz danışma hattı da olabilir google da aramak lazım telefon numaralarını

• Aradım. Tam microsoft müşteri hizmetlerine hoş geldiniz diyor bozuk bir şekilde. Daha sonra for english please press nine dedikten sonra hattan atıyor. Düzelteyim mikrosoft demiyor tam. Ne dediğini anlayamadım. ksoft çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suqbs1 -- 28 Temmuz 2022; 15:58:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR!!!
    2 yıl önce açıldı
    CerennetFiber ( Denizli)
    10 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Suqbs1 kullanıcısına yanıt

evet bendede aynı büyük ihtimal o numaranın geçerliliği doldu. başka no bulup kodu halledersen 200tl ateşliyim hacı benim şuan başka işim var uğraşmak istemiyorum gıcık bir iş

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.