Arkadaşlar bakıyorum sp1'i çekmeye başlamışsınız bende doğal olarak kayıtlı bir xp kullanıcısı olmadığınızı düşünerek sp1'i kurmadan önce yapmanız gerekenleri gönderiyorum.
biraz abartik mi ne :))) lam elin gavuruna bak nasil da rating yapti. iyi taktik ama heee..
Başlarım service pack'e yaaa al linux kur paşa paşa kullan nedir yauww bu yamalardan çektiğimiz. Virüs programlarına döndü yaaa bu iş hergün yama , bu yamaları toplasak bir işletim sistemi yaparız.[:o)][:o)]
xp sürümünüzde invalid ve valid (geçerli geçersiz) anahtarları bulup size test imkanı veriyor. ben iki tane geçerli anahtar buldum ve xp yi bu anahtarlarla kurmaya çalıştım fakat xp anahtarları kabul etmedi
bulduğunuz geçerli(valid) anahtarları denemenin en güzel yolu xp deyken xp cd sin takıp upgrade etmeye başlamak çünkü size anahtar soruyor...:) buradan geçerli anahtarları bulabilirsiniz
bütün bu bilgleri detaylı olarak bulabileceğiniz yer:
aynı program bende de iki tane geçerli(!) anahtar buldu ancak xp geçersiz dedi anahtarlar için. peki bende bir tane orj xp anahtarı war bu anahtarla yüklesem xpyi sp1den sonra aktivasyon yine gerekecek mi?
supersonicbluepear (amma uzun) yemez xp keyleri aktif ederken sistem özelliklerini de kaydediyo ya o bakımdan hiç deneme derim
FCKGW ile başlayan xplere sp1 kurmak imkansız mı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme