Şimdi Ara

windows XP sorun yaratır mı???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bende yeni aldığım notebook var. özellikleri

T7500 işlemci(2.2 ghz)

2048 RAM

160 gb hdd

nvidia 8400g m ekran kartı...

bunda vista yüklü ama çok yavaş çalışıyor. bende orjinal XP cd si var ama 32 bit değil, normal XP. format atıp notebook a kursam xp yi bir sorun yaratırmı.? yani 32 bit yaması gibi bir şey var mı?? 32 bit yaması olmazsada işlemciyi yani donanımı tanır mı???

• ark vista pcye xp kurdu sorun çıkmadı ama masaüstü pc
  • sanırım o zaman sorun olmaz. oyun filanda oynayacamda o yüzden
  • normal dediğin XP zaten 32 bittir.nerden biliyosun hem normal olup hem 32 bit olmadığını?
  • Laptopların dirverlarını bulmak zordur ama Notebook bölümünde daha iyi yardımcı olurlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

normal dediğin XP zaten 32 bittir.nerden biliyosun hem normal olup hem 32 bit olmadığını?

bildiğim kadarı ile vista 32 bit(bilgisayarım özelliklerden baktım)... elimdeki XP ye normal dememin sebebi sp2 li bir XP ve 2004 de almıştım yanlış hatırlamıyorsam... o zaman masa üstüler yeni yeni (AMD ile) 64 bite geçiyordu ve 64 bit desteği yoktu. bundan sonuçla benim ozaman aldığım XP nin şu an ki donanımımı yani işlemcimi(T7500-2.2 ghz) desteklememesi gibi bir sorun olacağı gibi bir soru aklıma geldi...

quote:

Orjinalden alıntı: disdanger

Laptopların dirverlarını bulmak zordur ama Notebook bölümünde daha iyi yardımcı olurlar

driver cd si var yanında baktım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhdmr -- 11 Mart 2008; 17:38:01 >

• up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.