Şimdi Ara

Windows Xp Sorun Giderici

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Forumda Sık Sık Aynı Dertten Yakınanlar Var:

1-"Görev Yöneticisini Açamıyorum ve "Görev Yöneticisi,yöneticiniz tarafından devre dışı bırakıldı." hatası alıyorum."
    2-"Kayıt Defteri Düzenleyicisini açamıyorum ve "Kayıt defteri düzenleme, yöneticiniz tarafından devreden çıkarılmış" uyarısı alıyorum."
    3-"Internet Explorer açılış sayfam kilitlendi ve değiştiremiyorum."

Bu Problemleri Kolayca Çözmek için Bu Basit Programı İndirip Çalıstırmanız Yeterli

Kurulum Gerektirmiyo Ve Kullanımı Gayet Basit...

http://rapid+share.com/files/73953842/Windows_XP_Sorun_Giderici.rar.html rapid+share arasındaki + kaldırınız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cMbRs -- 14 Ocak 2008; 20:16:10 >

• Eline sağlık.Belki birgün lazım olur.
  • Tesekkür ederim umarım yardımcı olurum..
  • şu dediğin 3 sorunun her biri hergün teknik servise konu olarak açılıyor.aslında bu konunun oraya da çok faydası olur.
  • Bu sorunlar o bölümde acılıyor dediğin gibi ama .. konunun yazılım bölümünde olması daha mantıklı bi yazlım paylastım çünkü ama orda bu sorunlardan şikayet edenleri bu sayfaya yönlendirebilirim... yöneticiler nereye uygun görürse taşırlar zaten.. saygılarımla..

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cMbRs -- 14 Ocak 2008; 22:56:24 >
  • cok saol kardes benim işime cok yarayacak bi bi program
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Xp sp3 Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.