Şimdi Ara

windows xp MTP DRİVER SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
24.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nokia 5800 ı xp de bağladığımda pc suite modu için mtp driver diye bir sürücü yüklememi istiyor çok aradım bulamadım aynı sorunu yaşayan oldumu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIMERIDER -- 12 Mart 2010; 18:45:08 >

• aynı sorun windows7 de karşıma çıkıyor.Bir çözüm bulamadım .5800 Ovi suite son versiyonda yüklü.
  • bu saedce ovinin son sürümünde var bence progfram bozuk güncelleme yapınca oldu bu
  • Aynı sorunu bende yaşadım ve aşağıdaki işlemi yaptığımda sorun çözüldü.
    Çalıştır:regedit
    KEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\PC Connectivity Solution\Configurations\Nokia]
    "WPDEnabled"=dword:00000001'' olan bu parametreyi, "WPDEnabled"=dword:00000000 olarak değiştiriseniz problem çözülüyor.
  • merhaba
    hafıza kartında bulunan private klasorunden 10208913 klasorunun oncelikle icerigini silip dene olmadı klasoru tamamen sil.
    bende aynı sorunu yasadım ve bu sekilde cozdum...
  • http://forum.donanimhaber.com/m_20626692/tm.htm#msglink_40017690

quote:

Orijinalden alıntı: mfatihgurkan@hotmail.com
    Arkadaşlar sorunuza kesin çözüm olarak şu yolları izleyin öncelikle usb aygıtını çıkartıp tekrar takın pc ye Yeni donanım yükleme sihirbazı çıkacaktır karşınıza listeden yada belirtilen bir konumdan yükle ( gelişmiş) i seçerek ileriyi tıklayın. Sonra Arama. Yüklenecek sürücüyü ben seçeceğim i tıklayın ve ileri deyin Çıkan pencereden usb yığın depolama aygıtını seçin tekrar ileri deyin cihaz bilgisayarınıza taşına bilir disk olarak yüklenmiştir. Artık bilgisayarıma girince usb disk olarak görebileceksiniz.Formata falan gerek yok.

Denenmiş kesin çözüm.İlk seferde olmuyorsa bilgisayarınızı restart ettikten sonra tekrar deneyebilirsiniz.Nokia portable Device ' i seçecekiniz.Az önce denedim.Hem laptop hem masastünde.Sonuç olumlu.

• f@tih teşekkürler,ama windows 7 ye geçmek kökten çözüm.2 işletim sistemi kullanıyordum,nokia software updater windows 7 de çalışmıyordu (saçmalığa bak) şu anda çalışıyor kalıcı olarak windows 7 ye geçtim sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Ssd Windows Yükleme Sorunu
    5 yıl önce açıldı
    windows xp saat sorunu
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hafıza kartını çıkarıp telefonu usb den bağlıyorum.Mtp sorunu olmadan telefon ovi suite bağlanıyor.Sonra usb ye takılıyken hafıza kartını takıyorum ve sorunsuz kullanıyorum... Ben böyle çözdüm..
  • windows media player 11'i microsoft sitesinden indirip kurun. pc'nizde varsa bile tekrar kurun kurulum bittikten sonra telefonu bağlayın mtp sorunu kalkacaktır. (( işe yarar karantisi :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: vurgunay

windows media player 11'i microsoft sitesinden indirip kurun. pc'nizde varsa bile tekrar kurun kurulum bittikten sonra telefonu bağlayın mtp sorunu kalkacaktır. (( işe yarar karantisi :))

Konuyu actıgimi bile hatirlayamadim.konunun tarihine baktinmi.?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.