Şimdi Ara

Windows XP Mikrofon Ayarlarını Yapamıyorum.! [SS'li]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
5.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarcıdan bir kamera satın aldım.Adam dedi hem webcam hemde mikrofon olarakda konuşabilirsiniz dedi.Neyse karşımdaki kişiye ses gitmiyor.Ayarlardan sesimi sına dedim kamerayı resmen ağzıma sokarak bağırdım kameraya ritim ekrandaki çubugun yarısına kadar bile yükselmedi.Neyse ayrıdan mikrofon aldım onda çubukta hiç kıpırdanma olmadı.Şimdilik şu gördüklerimi paylaşayım.

BURASIDA MİKROFON KISMI.

ŞİMDİ ARKADAŞLAR:
    1)BEN MİKROFONU NASIL ÇALIŞTIRCAM.
    2)MİKROFONLAR BOZUKSA KULAKLIKLI MİKROFON OLANLARDANMI ALIYIM.
    3)BİLGİSAYARIMDA SES KARTI VARMI? (Olmasa müzik,film vs oyun oynamam ama gayette iyi duyuyorum .)
    4)Ses kartımı güncellemek gerekiyor galiba ama markası ne ve nerden yüklemeliyim.

Şimdiden Yardımlarınız için teşekkürler.

NOT:XP ESKİDİ WİN7 FORMAT ATASIM VAR BELKİ ONDA ÇALIŞIR AMA EN SON ÇARE BU.

• Denetim masasından ses sekmesine girin ve oradaki mikrofon yapılandırmasından kullandığınız kamerayı seçin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anıl Özaydın

Denetim masasından ses sekmesine girin ve oradaki mikrofon yapılandırmasından kullandığınız kamerayı seçin.

Mesajınız için sağolsun fakat denetim masası> ses efekti ve aygıtları diyor ona girdimde kamera seçilecek yada sadece diğer mikrofon için yapılabilecek birşey yok.
  • ustat kamerayı kurdun mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıggaa

ustat kamerayı kurdun mu ?

Kamera Kurulu.Bilgisayarıma girince en altta duruyor ve çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasim Ozaman Kütahyalı -- 7 Şubat 2012; 17:17:56 >
  • pekı kurulumda ses mıkrofon ıle ılgılı ayrıca kurulması gerekn bır yazılım varmı ...sunu merak edıyorum acaba kameranın ses mıkrofon ozellıgımı kurulmadı da calısmıyor ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıggaa

pekı kurulumda ses mıkrofon ıle ılgılı ayrıca kurulması gerekn bır yazılım varmı ...sunu merak edıyorum acaba kameranın ses mıkrofon ozellıgımı kurulmadı da calısmıyor ..

Mesaj için tekrar sağolun fakat ben kamerayı yeni almadım.3 yıl falan oldu ama şimdi mikrofonluk işim olduğu için yazmak hemde sorunu öğrenmek için açtım başlığı.CD den kurarken zaten mikrofonla ilgili hiçbirşey demedi.İşte sesi sına deyince kamerayı ağzıma soktum ve bağırdım.Ekrandaki çubuk azcık yükseliyor.Ayrıyetten mikrofon aldım onda hiç çubuk yükselmedi:S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Up Up !
  • Ses kartı gözükmüyorsa ses kartının driverlarını yükle.
  • Konu Güncell
  • kulaklıkla mikrofondan al ama orjinalinden ben aldım süper hiç bozulmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesultra

kulaklıkla mikrofondan al ama orjinalinden ben aldım süper hiç bozulmuyor

İyiymiş ama ben orjinal takılmam 10 tl'ye alırım :) Yani kulaklıklı mikrofonlardan alınca düzelirmi? Sorun benimkilerdemi :? :SS
  • Beyler durum hala aynı kısaca özetliyorum.
    1)Kamera var ve içinde mikrofonu da var ama ses çok çok minik geliyor.
    2)Ayrıyetten mikrofonum var pcye takıyorum hiçbirşey görmüyor sanki takılı değil gibi.
    3)Arkadaştan mikrofonu aldım kendi pcsinde konuştu ben kendi pcme taktım buda sanki görmüyor gibi hiçbirşey olmadı.

Şimdi ses kartımı almalıyım?KONU GÜNCEL.
  • senin aldığın mikrofonu görmüyor o zaman bak şöyle yap bende şuan mikrofon yok ama ben böyle yapıyordum messenger yüklü ise bilgisayarında ayarlardan ses ve görüntü kurulumu yap zaten orada seçebilirsin üzerine takılı mikrofon ve kamerayı bi dene bakalım orada gözükecek mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_higH

senin aldığın mikrofonu görmüyor o zaman bak şöyle yap bende şuan mikrofon yok ama ben böyle yapıyordum messenger yüklü ise bilgisayarında ayarlardan ses ve görüntü kurulumu yap zaten orada seçebilirsin üzerine takılı mikrofon ve kamerayı bi dene bakalım orada gözükecek mi?

Denedim.HD audio rear input diyor minicik yeşil yükseliyor oda arada sırada nerde sorun var kesin ses kartında galiba.
  • quote:

senin aldığın mikrofonu görmüyor o zaman bak şöyle yap bende şuan mikrofon yok ama ben böyle yapıyordum messenger yüklü ise bilgisayarında ayarlardan ses ve görüntü kurulumu yap zaten orada seçebilirsin üzerine takılı mikrofon ve kamerayı bi dene bakalım orada gözükecek mi?

Yani taktığım 2 mikrofonunda markası yok mikrofon kısmında sadece HD audio rear input diyor.Başka hiçbirşey yok.
  • Ses driver'ını işletim sistemine uygun olarak bi güncelle bakalım, yok yine söylenenleri yapıp işe yaramıyorsa; evet ses kartında sorun vardır...
  • quote:

Ses driver'ını işletim sistemine uygun olarak bi güncelle bakalım, yok yine söylenenleri yapıp işe yaramıyorsa; evet ses kartında sorun vardır...

Ses driverini nasıl yükliycem hiç bilmiyorum.Birde ses kartımın markası ney onuda bilmiyorum.Birde geçende böyle driver yüklemiştim silmelimiyim hiç bilmiyorum.Sanırım ses kartı VIA HD AUDİO DECK gibi birşeydi.Eskiden sağ altta dosyası olurdu ama şimdi yok .Program files dosyasında da simgesi yok silinmiş gibi.
  • Everest'i yükle orada yazar işletim sisteminide yazarsan daha kolay olur hiç olmadı anakartın modelini yazsan bile bulabiliriz...
  • quote:

Everest'i yükle orada yazar işletim sisteminide yazarsan daha kolay olur hiç olmadı anakartın modelini yazsan bile bulabiliriz...

Bu anakart

Bunlarda Sistem Özelliklerim.
    Operating System
    MS Windows XP Professional 32-bit SP3
    CPU
    Intel Core 2 Duo E6300 @ 1.86GHz 58 °C
    Conroe 65nm Teknoloji
    RAM
    1,50 GB Tek-Kanal DDR2 @ 266MHz (4-4-4-12)
    Motherboard
    Micro-Star MS-7255 (CPU 1) 40 °C
    Graphics
    19CSPR (1024x768@60Hz)
    512 MBATI Radeon HD 2400 PRO (Sapphire/PCPartner) 26 °C
    Hard Drives
    313GB SAMSUNG SAMSUNG HD322GJ (SATA) 26 °C
    Optical Drives
    TSSTcorp CDDVDW SH-S223C
    LITE-ON COMBO SOHC-5236V
    NKD 341MJ0P SCSI CdRom Device
    Audio
    Ses Kartı kısmında:VIA High Definition Audio (Compatible).

Kamera:Vimicro USB PC Camera(ZC0301PL).Kamerada mikrofon var dediler geldik yokmuş.Bende ayriyetten mikrofon aldım.

Aldığım mikrofon:RADEX GH-102 (tabi nette yok markaya bak )

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.