Laptopunda windows xp ile birlikte aynı zamanda nvidia ekran kartı kullanan arkadaşlardan bir ricam olacaktı.Acaba herhangi bir video dosyasını(avi,mpeg,wmw...)sağ tıklayıp en alt satırda ne yazdığını bana söyleyebilir misiniz? Normalde bir dosyayı sağ tıklayınca en alt satırda özellikler kısayolu yazması lazım.Ben de en alt satırda özellikler değil Play on My--laptop Display yazıyor.Bunu ekran kartı sürücüsünün özelliği olduğunu düşünüyorum.Desktop managament kısayolu gibi..Bir süredir kullanıyorum ama bunu yeni farkettim.Bu arada bazı video convert yazılımları yükleyip kaldırdığım için kafama takıldı ve emin olmak istiyorum.Bu nvidia sürücüsüne mi ait? yoksa bir programa ait bir kalıntı mı? Masaüstü bilgisayarında geforce ekran kartı ve yeni sürücü kullanan arkadaşlar da olabilir.Bir bakabilir misiniz acaba.Sizde de var mı bu kısayol???Vista'da bu yok biliyorum.
Geforce ekran kartına sahip ve işletim sistemi windows xp olan notebook kullanan arkadaşlar.Özellikle yeni sürücünün yeni versiyonlarından birini kullanıyorsanız,zahmet olmazsa her hangi bir video dosyasını sağ tıklayıp açılan menude en alt satırda ya da arada "Play on My" şeklinde bir kısayol var mı yok mu? bakıp söyleyebilir misiniz? Sadece var ya da yok demeniz yeterli.
İmzamdaki laptop var ve öyle bir şey yok. My adlı bi program yüklemiş olabilirsin mesela