Şimdi Ara

Windows Xp güncelleme sorunu !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
5.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hergün güncelleme uyarısı alıyorum. Bilgisayarı her açtığımda "Windows 5 güncelleştirme buldu" uyarısı veriyor. Yükle diyorum. Yüklendi diyor. Ertesi gün tekrar "Windows 5 güncelleştirme buldu" uyarısı çıkıyor. Bu böyle sürekli oluyor. Nedir bunun çözümü var mı bir bilgisi olan ?

Edit: Şimdi tekrar aynı yüklemeleri yapıyor. Sürekli bu güncelleştirmeleri veriyor.

Yükleme başlatılıyor... bitti!
    Windows 2000, Windows Server 2003 ve Windows XP x86 İçin Microsoft .NET Framework 3.5 SP1 ve .NET Framework 2.0 SP2 Güvenlik Güncelleştirmesi (KB979909) yükleniyor (güncelleştirme 1 / 5)... bitti!
    Windows Server 2003 ve Windows XP x86 İçin Microsoft .NET Framework 3.5 SP1 Güncelleştirmesi (KB982168) yükleniyor (güncelleştirme 2 / 5)... bitti!
    Windows Server 2003 ve Windows XP x86 Üzerinde .NET Framework 2.0 SP2 ve 3.5 SP1 Güvenlik Güncelleştirmesi (KB2478658) yükleniyor (güncelleştirme 3 / 5)... bitti!
    Windows Server 2003 ve Windows XP x86 Üzerinde Microsoft .NET Framework 2.0 SP2 ve 3.5 SP1 Güvenlik Güncelleştirmesi (KB2418241) yükleniyor (güncelleştirme 4 / 5)... bitti!
    Windows Server 2003 ve Windows XP x86 Üzerinde .NET Framework 2.0 SP2 ve 3.5 SP1 Güvenlik Güncelleştirmesi (KB2518864) yükleniyor (güncelleştirme 5 / 5)...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rhchiko -- 26 Temmuz 2011; 17:45:36 >

• güncel ...
  • eğer güncellemeleri almak istemiyorsan kapatabilirsin.başlat çalıştıra services.msc yaz.ordan listeden windows update'i bulup devre dışı bırak.bi daha görmezsin güncelleme uyarılarını
  • görüp görmemem önemli değil. bu güncellemeleri yapmamın bana bi yararı var mı? güncellemeye devam mı etmeliyim yoksa kapatıyım mı güncellemeleri? sürekli aynı şeyleri güncelleyip duruyor.
  • yani yararı var tabi.istersen dediğim gibi kapat ya da elle ayarla.elle ayarla dersen windows update e girip hangilerinin yükleneceğini kendin seçersin.o zaman böyle bi sorunla karşılaşmazsın belki
  • birde pc yeniyse bunları bol bol görürsün ama bazıları gereksiz bazıları gerekli ilerde yazımsal ve donanımsal sıkıntı çıkabilir.
  • pc eski. benim canımı sıkan sürekli aynı güncellemeleri yapıyor. he birde şöyle birşey var güncelleme sırasında belgelerim'e klasör oluşturuyor. ismi karışık harf ve rakam içeren klasör. içeriğinde ise hotfixinstaller isminde exe ve birkaç dll dosyaları mevcut.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows xp saat sorunu
    20 yıl önce açıldı
    Windows Boot manager Sorunu..
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • .net işine yararmı bilemem ama ben kullanıyorum benim çok işime yarıyor muhtemelen senin yaramaz .net 3.5 la yazılmış bir program yüklemediğin takdirde sana lazım olmaz bunları yüklemek istiyorsan internetten setup dosyalarını indirmen gerekli update ile inmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhchiko

pc eski. benim canımı sıkan sürekli aynı güncellemeleri yapıyor. he birde şöyle birşey var güncelleme sırasında belgelerim'e klasör oluşturuyor. ismi karışık harf ve rakam içeren klasör. içeriğinde ise hotfixinstaller isminde exe ve birkaç dll dosyaları mevcut.

Hocam xp imiş zaten güncelleme yapmana bence gerek yok arkadaşın dediği şekilde kapat güncellemeleri. Servis pack 3 yüklü değilse onu yükle galiba seninki servise pack1. 3 yüklersen daha iyi olur. Güncellemeleri kapat bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Ahmet 17|

quote:

pc eski. benim canımı sıkan sürekli aynı güncellemeleri yapıyor. he birde şöyle birşey var güncelleme sırasında belgelerim'e klasör oluşturuyor. ismi karışık harf ve rakam içeren klasör. içeriğinde ise hotfixinstaller isminde exe ve birkaç dll dosyaları mevcut.

Hocam xp imiş zaten güncelleme yapmana bence gerek yok arkadaşın dediği şekilde kapat güncellemeleri. Servis pack 3 yüklü değilse onu yükle galiba seninki servise pack1. 3 yüklersen daha iyi olur. Güncellemeleri kapat bence.

servis pack 3 yüklü pcde. bu güncellemeler gereksiz ise kapatıyım o zaman.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: |Ahmet 17|

quote:

servis pack 3 yüklü pcde. bu güncellemeler gereksiz ise kapatıyım o zaman.

Bence kapat bende xp kullanıyorum hayatta açmam internet zten kotalı yetmiyo bi de ona kota yetiştiremem. Sen bilirsin zararı olcağını zannetmiyorum çünkü ben 4 senedir yapmıyorum.

• Xp de güncelleme yapmana gerek yok bence,zaten çok hantal kaldı artık.
  • o zaman konuyu şöyle kapatalım. bildiğim kadarıyla Xp için güncellemeler sonlandırılmış. Win7'ye geçmeyi düşünüyorum. sistemde kasma zorlama olurmu Win7 Kursam.

İntel Dual-Core E5200 2.50Ghz İşlemci
    2+1 -- 3Gb RAM DDR2
    Gigabyte GA-G31M-S2L anakart
    Ati Radeon HD4830 512Mb 256Bit Ekran kartı
  • quote:

o zaman konuyu şöyle kapatalım. bildiğim kadarıyla Xp için güncellemeler sonlandırılmış. Win7'ye geçmeyi düşünüyorum. sistemde kasma zorlama olurmu Win7 Kursam.

İntel Dual-Core E5200 2.50Ghz İşlemci
    2+1 -- 3Gb RAM DDR2
    Gigabyte GA-G31M-S2L anakart
    Ati Radeon HD4830 512Mb 256Bit Ekran kartı

Geçebilirsin, sorun olacağını zannetmem.
  • herkese teşekkür ederim ilgi ve cevaplar için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.