Şimdi Ara

Windows Xp format sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar dün gece bilgisayarı kapattım sabah açamadım xp ilerleme çubuğu doluyor bir müddet sonra pc.kendiji resetliyor araştırmama göre format dediler bende windows xp sp3 ISO dosyası usbye bicilmdirip attım biosdan usb ile başlatmaya aldım sonra kurmak icin bir tuş a basın eriyor basitgimda Windows dosyaları yüklüyor diyor sonra islem bitiginde Windows start diyor sonra bu resimdeki ekran geliyor enter başlığmda yine resim deki yere geliyor hiç bir değişiklik olmuyor nedeni nedir acaba resim buhttps://i.hizliresim.com/dv7Orr.jpg eger konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar bi yardımcı olurmusunuzç
  • mavi ekranda verdiği uyarıda xp yada 98 yada windows 2000 kurum cd si takın diyor sanırım kurulumu flashtan yüklediğin için uyarı veriyor biostan root ayarlarını flash yapman lazım yada cd ye yükleyip cd ile kurulum yapman lazım
  • Hocam zaten usb'den acıldı benim usbye attıgım windows xp sp3 fazla bilgim'de yok ama ondan kaynaklanıyor olabilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sdrBLACK

Hocam zaten usb'den acıldı benim usbye attıgım windows xp sp3 fazla bilgim'de yok ama ondan kaynaklanıyor olabilir mi
    Merhaba islem bittikten sonra, biosdan boot ayarini yeniden hdd ye aldiniz mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet8989

Merhaba islem bittikten sonra, biosdan boot ayarini yeniden hdd ye aldiniz mi?

Alıntıları Göster
    Merhaba, hocam işlem bitmiyor devam etmek için enter diyor ama devam etmiyor süreklü aynı o resimdeki yere atıyor.

Yükleme olmuyor yani hiç bir şekil'de biostan normal sata olarak acıldığın'da hatanın asıl kaynağına geliyor windows acılıyor xp cizelgesi ilerledikden sonra bilgsayar kendini resetliuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: sdrBLACK

Merhaba, hocam işlem bitmiyor devam etmek için enter diyor ama devam etmiyor süreklü aynı o resimdeki yere atıyor.

Yükleme olmuyor yani hiç bir şekil'de biostan normal sata olarak acıldığın'da hatanın asıl kaynağına geliyor windows acılıyor xp cizelgesi ilerledikden sonra bilgsayar kendini resetliuyor

Alıntıları Göster
    Hocam o zaman en kokten cozumu soyleyeyim size yapilacak tek is orjinal bi windows xp cd si bulmak ve cihazin hddsini komple bicimlendirmek. O orjinal cd ile tekrar xp kurmak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Ssd Windows Yükleme Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet8989

Hocam o zaman en kokten cozumu soyleyeyim size yapilacak tek is orjinal bi windows xp cd si bulmak ve cihazin hddsini komple bicimlendirmek. O orjinal cd ile tekrar xp kurmak.

Alıntıları Göster
    Hocam cd rom çalışmadığı için. usb yüklemem gerekiyor maalesef :(
  • ISO dosyasını rufus ile biçimlendiriyorsan, rufusun versiyon 2.0 bul internetten.

Seçeneklerden "iso yansıması" olarak seçtikten sonra isoyu seç.

iso yansıması kısmına tekrar gel ve "DD" olarak yazdırı seç ve başlat de.

Bu şekilde denersen olacağını düşünüyorum.Bir de isoyu flasha hangi programla yazdırıyorsun?Rufus olmazsa "Universal USB Installer" programıyla dene.O da olmazsa xp isosunun içine girip, boot ayarılarına müdehale etmen gerekiyor.Hangi dosya olduğunu tam hatırlamıyorum ama internette araştırırsan bulabilirsin
  • ben olsam isoyu başka bir yerden indiririm ve setup dosyaları yüklenmesi(2. aşama, mavi ekranı demiyorum) bittikten sonra flaşı çekip tepkisini izlerdim. dosyalar kopyalanıp açıldıktan sonra sonra flaşa ihtiyaç duymamalı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • win xp nin yapısı gereği usb den kurulumda sıkıntı çıkarıyor.
    boot ta sorun olmasa bile ileride dosyaları kopyalarken mutlaka sorun çıkıyor.

w732 bit kur sisteme hocam
    yada çalışan bir vd rom bul
  • Rufus da xp yi yazdirdigimizda kurulum yaparken sorun cikariyor defalarca denedim. O nedenle orjinal cd ile kurun dedim. Hocam bir diger alternatif harici cd rom almak

• Yeni nesil sata diskler için kurulum ekranına geçmeden önce f6 ya basarak raid tanımlama bölümü vardı hatırladığım kadarıyla ama bunun içinde diskete ihtiyaç oluyordu, bu şekilde arama yaparsanız belki birşeyler bulabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.