Bilgisayarım uzun zamandır win 7 idi win 7 lerde kendi otomatik ethernet driverini yukledigi için sorun olmuyordu. Counter strike oynayan biri olarak bazı sorunlar yaşıyorum ve bilgisayarı xp ye çevirdim ama driver cd sini kaybettim bu yuzden ethernet driverini yukleyemedigim için internete giremiyorum kafayı yiyecem. İnternet te baya aradım ama garip garip driverlar var uymuyo bilgisayarıma. Bilgisayarıma uyup uymayacagını nasıl anlayabilirim yardım ederseniz minnettar kalırım simdiden teşekkürler ...
quote:
Orijinalden alıntı: Marsona
Bilgisayarım uzun zamandır win 7 idi win 7 lerde kendi otomatik ethernet driverini yukledigi için sorun olmuyordu. Counter strike oynayan biri olarak bazı sorunlar yaşıyorum ve bilgisayarı xp ye çevirdim ama driver cd sini kaybettim bu yuzden ethernet driverini yukleyemedigim için internete giremiyorum kafayı yiyecem. İnternet te baya aradım ama garip garip driverlar var uymuyo bilgisayarıma. Bilgisayarıma uyup uymayacagını nasıl anlayabilirim yardım ederseniz minnettar kalırım simdiden teşekkürler ...
Laptop ise modelini, masaüstü ise anakart modelini yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım.
biraz salak diyeceksin ama :D masaustu ve anakart modeline nası bakacaz ? :(
quote:
biraz salak diyeceksin ama :D masaustu ve anakart modeline nası bakacaz ? :(
Yok hocam estağfirullah olur mu öyle şey? Her şeyi bilmek zorunda değilsiniz.
Kasa kapağını açıp bakabilirsiniz. Orta yerlerde markanın yanında sayı ve harflerden oluşan model numarası vardır.
Ve ya CPU-Z programını yükleyin. Motherboard kısmında marka/model yazar. Onu buraya yazın.
eyw hocam sagol eve gittigimde bakacam en kısa zamanda seni bir daha rahıtsız edecegım :)
quote:
eyw hocam sagol eve gittigimde bakacam en kısa zamanda seni bir daha rahıtsız edecegım :)
Bekliyorum hocam. Mesajımı alıntı yaparsan daha kısa sürede dönerim.
quote:
Orijinalden alıntı: Stainless..
quote:
Bekliyorum hocam. Mesajımı alıntı yaparsan daha kısa sürede dönerim.
hocam ben baktım anakartın üzerine ne gorduysem aynılarını yazıyom sen anlarsın heralde simdi sıralıyorum ayrı ayrı
BWIN400PSA - 080911934
baska bi yerde G31MV SERIES N15235
baska yerde ise UY3090105068 PC G3MV
başka MODEL PLA08025512L
baska yerde MPBF10439008
son olarak da Phoenix Bios D686 Bios PHOENIX 1998 321934574
Eğer buysa, bu linkten en alttaki onboard lan drivers kısmına gelin. mavi başlığa tıklayın. Orada mavi bir disket resmi var, ona basarak inirin. Ama 3 seçenek çıkacak karşınıza. en alttaki xp. Ona bakarak indirin. Diğer driverlarda orada.
quote:
quote:
yanlıslıkla cozumlendıye tıkladık bide
Hocam anakart bu mu?
Eğer buysa, bu linkten en alttaki onboard lan drivers kısmına gelin. mavi başlığa tıklayın. Orada mavi bir disket resmi var, ona basarak inirin. Ama 3 seçenek çıkacak karşınıza. en alttaki xp. Ona bakarak indirin. Diğer driverlarda orada.
eyw hocam büyük bir ihtimalle bu ama su an bakamıyorum indirdim gece eve gittigimde hemen deneyecem sana dönerim ama yanlıs cıkacagını sanmıyorum simdiden teşekkürler cok sagol :D
quote:
quote:
quote:
Hocam anakart bu mu?
eyw hocam büyük bir ihtimalle bu ama su an bakamıyorum indirdim gece eve gittigimde hemen deneyecem sana dönerim ama yanlıs cıkacagını sanmıyorum simdiden teşekkürler cok sagol :D
rev falan sorarsa kenarlarda yazıyor aklında bulunsun REV 1.1 gibi anakartın üstünde bazı modeller istiyor fox istermi bilemeyeceğim
quote:
Orijinalden alıntı: senatorts
quote:
quote:
quote:
Hocam anakart bu mu?
rev falan sorarsa kenarlarda yazıyor aklında bulunsun REV 1.1 gibi anakartın üstünde bazı modeller istiyor fox istermi bilemeyeceğim
Eyw cok teşekkür ettim tekrar oldu
quote:
Eyw cok teşekkür ettim tekrar oldu
Rica ederim hocam, güle güle kullanın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme