Şimdi Ara

windows xp ethernet driver !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarım uzun zamandır win 7 idi win 7 lerde kendi otomatik ethernet driverini yukledigi için sorun olmuyordu. Counter strike oynayan biri olarak bazı sorunlar yaşıyorum ve bilgisayarı xp ye çevirdim ama driver cd sini kaybettim bu yuzden ethernet driverini yukleyemedigim için internete giremiyorum kafayı yiyecem. İnternet te baya aradım ama garip garip driverlar var uymuyo bilgisayarıma. Bilgisayarıma uyup uymayacagını nasıl anlayabilirim yardım ederseniz minnettar kalırım simdiden teşekkürler ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Marsona

Bilgisayarım uzun zamandır win 7 idi win 7 lerde kendi otomatik ethernet driverini yukledigi için sorun olmuyordu. Counter strike oynayan biri olarak bazı sorunlar yaşıyorum ve bilgisayarı xp ye çevirdim ama driver cd sini kaybettim bu yuzden ethernet driverini yukleyemedigim için internete giremiyorum kafayı yiyecem. İnternet te baya aradım ama garip garip driverlar var uymuyo bilgisayarıma. Bilgisayarıma uyup uymayacagını nasıl anlayabilirim yardım ederseniz minnettar kalırım simdiden teşekkürler ...

Laptop ise modelini, masaüstü ise anakart modelini yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım.
  • biraz salak diyeceksin ama :D masaustu ve anakart modeline nası bakacaz ? :(
  • quote:

biraz salak diyeceksin ama :D masaustu ve anakart modeline nası bakacaz ? :(

Yok hocam estağfirullah olur mu öyle şey? Her şeyi bilmek zorunda değilsiniz.

Kasa kapağını açıp bakabilirsiniz. Orta yerlerde markanın yanında sayı ve harflerden oluşan model numarası vardır.

Ve ya CPU-Z programını yükleyin. Motherboard kısmında marka/model yazar. Onu buraya yazın.
  • eyw hocam sagol eve gittigimde bakacam en kısa zamanda seni bir daha rahıtsız edecegım :)
  • quote:

eyw hocam sagol eve gittigimde bakacam en kısa zamanda seni bir daha rahıtsız edecegım :)

Bekliyorum hocam. Mesajımı alıntı yaparsan daha kısa sürede dönerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stainless..

quote:

eyw hocam sagol eve gittigimde bakacam en kısa zamanda seni bir daha rahıtsız edecegım :)

Bekliyorum hocam. Mesajımı alıntı yaparsan daha kısa sürede dönerim.

hocam ben baktım anakartın üzerine ne gorduysem aynılarını yazıyom sen anlarsın heralde simdi sıralıyorum ayrı ayrı

BWIN400PSA - 080911934

baska bi yerde
    G31MV SERIES N15235

baska yerde ise
    UY3090105068 PC G3MV

başka
    MODEL PLA08025512L

baska yerde
    MPBF10439008

son olarak da
    Phoenix Bios
    D686 Bios
    PHOENIX 1998
    321934574

bu kadar inşallah bunlardan birisidir :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Lg x200 netbook xp driver ?
    13 yıl önce açıldı
    Bluetooth driver
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yanlıslıkla cozumlendıye tıkladık bide
  • quote:

yanlıslıkla cozumlendıye tıkladık bide

Hocam anakart bu mu?  windows xp ethernet driver !!!

Eğer buysa, bu linkten en alttaki onboard lan drivers kısmına gelin. mavi başlığa tıklayın. Orada mavi bir disket resmi var, ona basarak inirin. Ama 3 seçenek çıkacak karşınıza. en alttaki xp. Ona bakarak indirin. Diğer driverlarda orada.

• quote:

quote:

Eğer buysa, bu linkten en alttaki onboard lan drivers kısmına gelin. mavi başlığa tıklayın. Orada mavi bir disket resmi var, ona basarak inirin. Ama 3 seçenek çıkacak karşınıza. en alttaki xp. Ona bakarak indirin. Diğer driverlarda orada.

eyw hocam büyük bir ihtimalle bu ama su an bakamıyorum indirdim gece eve gittigimde hemen deneyecem sana dönerim ama yanlıs cıkacagını sanmıyorum simdiden teşekkürler cok sagol :D

• quote:

quote:

quote:

eyw hocam büyük bir ihtimalle bu ama su an bakamıyorum indirdim gece eve gittigimde hemen deneyecem sana dönerim ama yanlıs cıkacagını sanmıyorum simdiden teşekkürler cok sagol :D

rev falan sorarsa kenarlarda yazıyor aklında bulunsun REV 1.1 gibi anakartın üstünde bazı modeller istiyor fox istermi bilemeyeceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: senatorts

quote:

quote:

quote:

rev falan sorarsa kenarlarda yazıyor aklında bulunsun REV 1.1 gibi anakartın üstünde bazı modeller istiyor fox istermi bilemeyeceğim

Eyw cok teşekkür ettim tekrar oldu

• quote:

Eyw cok teşekkür ettim tekrar oldu

Rica ederim hocam, güle güle kullanın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.