Bildirim
windows xp cd si hakkinda
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
BIOS'dan Boot from CD özelliği açık mı? -
Şimdi arkadaşım ilk önce bios tan windows cd sini boot etmen gerek bunun içinde bilgisayarın başlarken delete tuşuna basmalısın.MAvi bi ekran gelcek orası bios kısmı işte.
Ordan gerekeni yapabilirisn. -
deil galiba nasil acicam ve sonra ne yapicam -
quote:
Şimdi arkadaşım ilk önce bios tan windows cd sini boot etmen gerek bunun içinde bilgisayarın başlarken delete tuşuna basmalısın.MAvi bi ekran gelcek orası bios kısmı işte.
Ordan gerekeni yapabilirisn.
İmkansız bir olay. Aynı saniye düşmüş... -
nasıl yani pc deki windows klasörünü cd ye atıyon..kurulu windows klasöründen mi xp kurmaya çalışıyon? -
Yok yau. Bilgisayara attığı XP CD'sini CD'ye yazmış tekrar... -
evet dedigi gibi yaptim yani formata baslanmiyo daha dogrusu bir tusa basin dio ya pc acilirken o olmuyo iste düz geciyo windows aciliyor xp cd sinin calismasi icin ne yapmam lazim quote:
Orjinalden alıntı: Algol Perseus
Yok yau. Bilgisayara attığı XP CD'sini CD'ye yazmış tekrar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wota4 -- 27 Ağustos 2007; 21:10:53 > -
boot dosyaları uçmuştur..iso şeklinde pc de saklayın bu tarz cd leri..kopyalarken boot dosyaları sorun oluyor.. -
bunu yapma sansimiz yokmu hic -
Başka bir CD'yle dene bir de. -
valla iso programlarında açılış dosyası yapma işlemi var bu cd ye entegre edebilirsin belki hiç denemedim.ne desem yalan olur.."bootfont.bin" ve "autorun.inf " dosyaları var mı cd de bir bak..yoksa msn den yollayım tekrar yazdırırsın -
-
eksik dosyada gözükmüyor allala.biostan cd önceliğini vs. doğru ayarladığına emin misin?
autorun.inf yi iki kere tıkla.bu şekilde mi yazıyor içeriği?
[AutoRun]
open=setup.exe
icon=setup.exe,0 -
[AutoRun]
open=setup.exe
icon=setup.exe,0
evet böylr yaziyo
biostanda dogru ayarli eminim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wota4 -- 27 Ağustos 2007; 21:35:11 > -
valla istersen bi bootfont.bin dosyasını yollayım tekrar.onla bi yazdır.cd den pc ye knormal klasör kopyalama gibi kaydedince boot özelliği kaybıoluyor bazen iso ile saklama en iyisi..ama yine de olmazsa bi yerde hata yapıyosundur..yazdırırken kaç x ile yazdırıyosun? -
neyse arkadasima telefon etmistim o getirdi geldi sizide bosuna ugrastirmis oldum saolun hersey icin -
kolay gelsin..önemli değil rica ederim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X