Şimdi Ara

Windows xp başlatılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben windows xp kullanıyorum bilgisayarım eskiden cok hızlı bir şekilde açılırken şimdi windıows xp başlatılıyor'da baya bir süre kalıyor Kaspersky Internet Security 2011 ile tarattırdım yine olmadı antispyware ile tarattırdım yine olmadı bir çözüm bulabilecek varmı şimdiden teşekkürler :)

• yardım edecek yokmu
  • Güvenli Modda ComboFix İle Tarattırmayı Denedinizmi ?
  • Kaspersky rescue disk bir araştır derim.
  • güvenlim mod'da combofix'i yaptım yine fayda yok :S
  • virüs değil, sistemın gereksiz dosya ve programlarla dolmuş, format at, hem zamanını boşa harcamazsın, hemde en sağlıklısı budur.
  • ya format atmadan faydası yokmu max 1.5 hafta önce attım birdaha birdaha atmakda istemiyorum combofix ile tarattırdığımda deleting folders : C:\Documents and Settings\Administrator\Application Data dedi :S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows xp saat sorunu
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • avira antivir ile tarat virüsleri sil, wintools programıyla da gereksız dosyaları sil ve açılışta çalışan gereksiz programları engelle hızlanacaktır pc. inşallah : ))
  • Tamam kardeşim deniyorum şu an bakacam sonucu söylerim buralarda dolan sen
  • yavas acılıyorsa baslangıcta acılan gereksiz programları kaldır
  • CCLEANER isimli yazıluımı indir gereksiz dosyalardan arındır , kayıt defteri hatalarını düzelt ve başlangıçta çalışan yazılımları azalt.
  • şu avira antivir ile tarattırıyorum başlangıçta msn + kaspersky Internet Securutiy 2011 + antispyware + Idm Açılıyor ama başlangıçta derken açık mavi ekranın olduğu yerde bekletiyor windows başlatıyor 2 saat orda kalıyor ona sinir oluyorum
    Cleaner var tarattırıyorum her günde :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enes Çevik -- 14 Temmuz 2011; 15:51:40 >
  • Auslogics disk defrag kullan.
  • Önermen için teşekkür ediyorum şu an avira ile tarattırıyorum ondan sonra denicem eskiden böyle kasma yoktu mesela knight oyununa giriyorum msn face vs. şeyler açıkken kasma yoktu , bir kere bile kasmayan pc şimdi knight + google'da(MSN KAPALI) gezerken donuyor mouse 1 saniye aralığıyla .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enes Çevik -- 14 Temmuz 2011; 16:02:43 >
  • ya da Advanced SystemCare kullanabilirsin
  • Tamam deniyorum onuda
  • Yaptım hepsini olmadı arkadaşlar yine aynı yokmu başka yardım edecek
  • en sağlıklı sonuç format! yukarda bir arkadaş daha demiş sisteminiz gereksiz dosyalarla dolmuş..
  • max 1.5 hafta önce attım birdaha birdaha format nereye kadar hem ben yazlıktayım format cdsi evde yani onları yapmadan çözüm yokmu kardeşim ya :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.