Şimdi Ara

windows xp 64bit edition nasıl yüklenir ? işte cevabı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
559
Cevap
1
Favori
205.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    quote:

Orjinalden alıntı: UcAN the teKMe

sempron64 e windows x64 kurmuş olan var mı acaba?

aldım cevabımı microsofttan kurulmuyo görünüyo yinede bi şekilde başarmış olan vardır belki :)
    ben 2 versiyon denedim ikiside açılırken resetleniyo :)
  • ok merak ettıgım seyı ogrendım benım hardıskı defaulty suruculer scsı zannetmıs ondan dolayı o secenek cıkmıs anakartın drıverını kuruca sata oldugunu algılamıs..
  • Ya Millet Bana Sağlam Bi Link Gönrerin!!! Werilen Linklerde Sadece Grafiklerle Anlatımı War. Ben Zaten Onları Biliyorum. Bana Download Linki Lazım!!
  • İlk Önce hakanbaykal'a Cewap Wermek İstiyorum. Kardeş Bende Senle Aynı Sorunu Yaşıyordum Ama Çödüm Sorun Bios da Bios Gir Advanced e Ordan Onboard Device e Ordan Sata Mode ı RAID Yapman Yetrli Olacaktır. Şimdi Gelelim Benim Sorunuma Millet!!! Ben Bu X64 u 5 Kere İndirdim. Ama Kurulmuyo. Setup ını Tıklıyorum.Ama Bu Uyarı Çıkıyo. Hiçbişey Olmuyo. Bi Active Eklentisi Warmıs Galıba Bi Kaç Tane İndirdim Yine Olmadı. Yardımlarınızı Beklıyorum!!!
  • arkadaşlar bende emuleden indirerek win xp pro 64 bit kurdum baya bir uğraş sonucu ses kartı vs. tanıttım
    fakat bir turlu casper webcam 301p chipsetli ve skvision tv kartının 64 bitlik driverini bulamadım,ş
    fakat şunu soyleyebilirim normal xp ye göre makinem 2 kat daha hızlı çalışıyor
    şimdi diyorumki iyiki dualcore işlemci almışım anca faydasını gordum.
    Birazda yardımcı olmak adına eğer realtek ses kartında sorun yaşayan olursa windows xp 64 bit ses kartı yaması indirmeniz gerekmekte,(300 kb bişi) yoksa hiçbir şekilde kurulmuyor,artık çift işletim sistemi kuracağım,kamera ve skyvision için windows xp ,oyunlar ve internet için win 64 bit
  • 2 gün deneme aşamasından sonra yok yaa win xp geri döneceğim bir çok program ve oyun hata veriyor hızından diyecek birşey yok 64 bit geçişe daha var sanırım neyse size yavsiyem beklemek windows vista çıktığında sanırım daha iyi olacak
  • xp 64 bit de amd dual core calismiyor.

amd.com software/drivers bolumunden x2 yada opteron/fx icin windows xp 64-bit driverlari yuklenmeli
  • yaw arkadaş ben işlemcimin 64 veya 32 bit olduğunu nasıl anlıcam bi yardım edin lütfen....
  • cehaletimi mazur görün. nedir bu 64 ün normal xp den farkı. benim cihazda 64bit iyi ve gelişmiş birşeyse bende yükliyeyim...
  • merhaba

vista nasıl yüklenir? 4 cd den oluşan bir set cd var elimde.kuruluma 4.cd den başlayın diyor..4.cd yi takıyorum retrieve adlı klasör çıkıyor.ok diyorum. " roxio" adında birşey çıkıyor ve içinde "setup" var onaylayıp tmm diyorum ama bu seferde "1.cd yi takın" diyor..1. cd yi takıyorum hiçbirşey olmuyor.Lütfen yardım !!!
  • vista kurulum yardımı gerekiyor..Bilen var mı?
  • arkadaşlar bende bu bölümde admin şifresi istiyor ama ben birtürlü bulamadım bunun şifresi falanmı var yoksa ben D:\ sürücüsüne kurduğum içinmi böyle birşey başıma geldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: SnipeTR

arkadaşlar bende bu bölümde admin şifresi istiyor ama ben birtürlü bulamadım bunun şifresi falanmı var yoksa ben D:\ sürücüsüne kurduğum içinmi böyle birşey başıma geldi

• XP Lite 2006 Corporate Edition.daa diye bir sey indirdim... daa yi ne acar arkadaslar ...
  • ya bunların türkçe versiyonu yok mu

yeni pc aldımda 64 bit işlemcili xp64bit yüklemek istiyorum ama türkçesi var mı nasıl bulurum ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür
  • Bende WinXP x64 kullaniyorum. Yalnız internetten uzerinden aldigim CD malesef aktivasyon istiyor. Ben bir kaç yazılım buldum ama hiçbirisi işe yaramadı. Aktivasyon için önerebileceginiz yazılım, crack vs. bisi var mi acaba?
  • 32 bitten 64bite gecis nasıl peki hissedilir bşr hızlanma sozkonusumu xp de
  • wınxp 64 kurmaya baslıyorum cd den boot edıp bır yere kadar gelıyor ınstall kısmında resetlıyor neden acaba

• Herkes soru sormus cevap veren yok mu yaaa hi. kullanan bilen saglam birşeyler diyecek limse yokmu

Bu arada kurmanın bence yararı yok...Çünkü birçok program 32 bit çalısıyor......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ziborotty -- 10 Mayıs 2006; 3:07:28 >

• kurdum.. sorunsuz... lazım olan programlarıda kuruldu...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.