Şimdi Ara

windows vista ultimate product red

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bazılarınız bildiği üzerine yurt dışında microsoft ve dell iş birliginde baslatılmış olan tüm gelirleri afrikadaki aids li cocukların tedevisinde kullanılmak üzere bir işletim sistemi cıkarıldı bu bazı dell sistemlerinde kurulu olarak geliyor ve bazı sitelerde upgrade paketi yada tam sürüm paketi olarak satış sunulmu olan bir işletim sistemi bisim türkiyede henüz satışa sunulmadıgı için tema paketini paylaşmak istedim ama durumu olanlar bence satın alıp kullanmalılar tavsiye ederim kullanışlı bir sistem ama bulamıyanlar veya durumu olmayanlar için full tema paketi direk link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lvien -- 1 Nisan 2009; 14:02:23 >

• quote:

Orjinalden alıntı: lvien

arkadaşlar bazılarınız bildiği üzerine yurt dışında microsoft ve dell iş birliginde baslatılmış olan tüm gelirleri afrikadaki aids li cocukların tedevisinde kullanılmak üzere bir işletim sistemi cıkarıldı bu bazı dell sistemlerinde kurulu olarak geliyor ve bazı sitelerde upgrade paketi yada tam sürüm paketi olarak satış sunulmu olan bir işletim sistemi bisim türkiyede henüz satışa sunulmadıgı için tema paketini paylaşmak istedim ama durumu olanlar bence satın alıp kullanmalılar tavsiye ederim kullanışlı bir sistem ama bulamıyanlar veya durumu olmayanlar için full tema paketi direk link

bide resim eklesen taam süper olcak :)

• resim burda arkadaşlar gerçi arac cubuguda kırmızı oluyor burda tam kırmızı diil ama acılış ve kapanış ekranlarındada bi değişiklik oluyor diye biliyorum ama ekran görüntüsünü bulamadım
    temanın içeriginde.:
    5 adet farklı duvar kagıdı
    5 adet gadget
    1 adet dream scene duvarkagıdı
    giriş logosu
    1 adet ekran koruyucu

burdada msn teması :
    http://imagine-windowslive.com/Themes/Confirm/Default.aspx?locale=en-us&Theme=0408SPACES_Red

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lvien -- 2 Nisan 2009; 14:38:24 >

• fena deilmiş :) wallpaper lar güzel

screen saverda güzemiş :)

eline saglık
  • ekran koruyucuda böle bi resim varmıymış yaf hoşuma gitti =) prens of persia screen saverımı kaldırırsam bunu koyarım hmn =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lvien -- 2 Nisan 2009; 17:24:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: lvien

ekran koruyucuda böle bi resim varmıymış yaf hoşuma gitti =) prens of persia wallpaperımı kaldırırsam bunu koyarım hmn =)

ekran koruyucuda yok ama bende var :)

gerçek boyutu burdan indir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reptile_34 -- 3 Nisan 2009; 3:30:39 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.