Şimdi Ara

Wİndows vista ultimate orjinal yapma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bende windows vista ultimate yüklü bunu bir programla orjinal yaptım ama artık windows açılırken garip yazılar çıkıyor 10 saniye sonra geçiyor bu bir sorun yaratırmı veya hdd bozabilirmi?(Norton orjinalleştirmeyi yüklerken engelledi ben nortonu kapadım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Big-Long-Pink-Strong -- 4 Temmuz 2009; 12:56:04 >

• UP
  • İlk önce nortonu zaten kaldır . Başlı başına en gereksiz programlardan birisi ve bilgisayarı onun kadar kastıran bir program görmedim ömrü boyumca . Başlat çalıştıra girerek msconfig yazıp başlangıçta çalışan programları kapatabilirsin . Orada belki o karşına çıkan uyarıyıda görebilirsin . Bir bak , olmazsa yaz başka birşeyler bakalım .
  • orjinal yapmak için bios ayarlarını değiştiren programlardan kurmuşsun onlar tehlikeli bildiğim kadarıyla ayar değiştirdikleri için pm at düzeltmen için yardımcı olurum burda lisanssız şeyler paylaşmak yardımcı olmak yasak ceza alabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhan26

orjinal yapmak için bios ayarlarını değiştiren programlardan kurmuşsun onlar tehlikeli bildiğim kadarıyla ayar değiştirdikleri için pm at düzeltmen için yardımcı olurum burda lisanssız şeyler paylaşmak yardımcı olmak yasak ceza alabilirsin

• Ya windowsu baştan kurdum ama hayla çalışıyor bu crack ve sanırım windowsu yavaşlatıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Big-Long-Pink-Strong -- 4 Temmuz 2009; 17:15:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: umutsadet

Beyler bende windows vista ultimate yüklü bunu bir programla orjinal yaptım ama artık windows açılırken garip yazılar çıkıyor 10 saniye sonra geçiyor bu bir sorun yaratırmı veya hdd bozabilirmi?(Norton orjinalleştirmeyi yüklerken engelledi ben nortonu kapadım)

bu forumda yönetici varmı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.