Şimdi Ara

@@@...WINDOWS VISTA ile ılgılı tum testler ve ss ler burada...@@@ (228. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.631
Cevap
3
Favori
376.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba benim vista ile ilgili bir sorum olacaktı. Vista64bit Ultimate kullanıyorum ve bazı programları çalıştırmak istediğimde " Bu programın kullanılması için izninizi istiyor" gibisinden mesaj alıyorum.Bunu nasıl kaldırabilirim.Misal Fraps programında.Porgrama tıkladığımda direk çalışmasını istiyorum.Nasıl yapabilirim.yardımınız için şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratyusuf

merhabalar,
    benim birkaç sorum var. şimdiden cevaplayanlara teşekkürler.
    xp den vista 32 ye geçiş yaptım. daha sonrasında sp1 paketini yükledim. fakat denildiği gibi ramim 4gb olmadı hala 3,5gb olarak görünmekte şimdilik çok önemli deil ama asıl yaşadığım en büyük sorun makineye overclok çekememem. daha dogrusu biosdan yaptığım ayarların vistada gözükmemesi... mesela fbs ne kadar yükseltirsem yükselteyim , işlemci overclok olmuyor. işlemcimin standart frekansı olan 2,66 da kalıyor.( c2d E6750) yani çarpanı düşürüp işlmecini hızını default olan 2,66 getiriyor. boardum gigabyte p35 dq6 f7 biosunu yüklediğimde bu sefer işlemci stabil deil. fan devamlı %100 de çalışıyor. tabi vista 64 de denedim yukarıda anlattıklarımın hepsini onda da aynı sorunları yaşadım. overclock yapan arkdaşlar nası memnun mu ?bi de bu harddisk devamlı çalışıyor vista32 ve 64 de boşta bile inanılmaz derecede sesli çalışıyor. açıkçası arkadaşlar bu vista beni pek memnun etmedi. hemde 2 gündür uğraşıyorum günlerime yazık oldu.
    acil cevaplarınızı bekliyorum. yardımcı olabilecekler varsa çok memnun olurum.

Vista 32bit kullanıyorsa 4gb olarak göremezsin remi.
    Ancak vista sp1 yüklersen bilgisayar özelliklerinde 4gb görürsün ancak task manager bölümünde yine 3.5 olarak görürsün.
    32 bit işletim sistemleri 4gb ram desteklemiyor arkadaşım.

• yeni aldığım fujitsu siemens vista(32 bit) ekran koruyucudan sonra uyku modundan çıkışta ekranın sol üst tarafında beyaz bir boiluk oluşuyor...üzerne cursor u getirdiğinizde ve sağ tıkladığınızda hiçbirşey yapmıyor...neden olabilir...?
  • arkadaşlar sony vaio kullanıyorum. ekran kartım 512 mb geforce 8600 gt. ama 1751 küsür mb olarak gözüküyo. yani ramden yiyor 512 mb dan sonraki kısmını. bu ramden yenen kısmı nasıl kaldırabilirim ?
  • arkadaşlar 32 bit vista kullanııyorum 64 bit kursam ne kadar hız değişikliği olur ?
  • Arkadaşlar bi konuda yardımınıza ihtiyacım var interneti dün açtırdığımdan beri explorer hata mesajı verip duruyor şöyle bir mesaj:

Sorun imzası:
    Sorunlu Olay Adı: APPCRASH
    Uygulama Adı: Explorer.EXE
    Uygulama Sürümü: 6.0.6001.18000
    Uygulama Zaman Damgası: 47918e5d
    Hata Modülü Adı: msvcrt.dll
    Hata Modülü Sürümü: 7.0.6001.18000
    Hata Modülü Zaman Damgası: 4791a727
    Özel Durum Kodu: c0000005
    Özel Durum Uzaklığı: 00009c00
    OS Sürümü: 6.0.6001.2.1.0.768.3
    Yerel Kimlik: 1055
    Ek Bilgiler 1: de25
    Ek Bilgiler 2: af86fe2046a5d7acd95e8e988069c925
    Ek Bilgiler 3: f06a
    Ek Bilgiler 4: 005f32336ba251ab36dab0f19e8ee0aa

ne yapmam gerekir acaba tek yol format mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cydonia

xp 32 bit te o/c sız ımzamdakı sıstemde 51 sn. 1m bıtırıyor
    windows vista 47sn 1m bıtırıyor
    buda demektırkı
    windows vista 32 bit xp ye gore %15 daha hızlı

Yalan ..
  • arkadaşlar vista 64bitte oyunlardan ss alamıyorum programlar kurdum ama nafile örüntü gelmiyor inseerte basarak alıyorum f lock kapalı iken yok görüntü
  • Selam arkadaşlar..Bir sorum olacak. Oem Vista Home Premium kurulmuş pc'min yasal lisansını bozmadan en fazla kaç hardware'ını değiştirebilirim? Teşekkürler.
  • Notebook'uma vista enterprise 32 bit kurdum. Yanlız 160 gb lik diskimi vista 150 gb görüyor. Ayrıca hazır aldığımız vistalarada baktım. Aynı sorun onlarda da vardır. Bu nedendir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadircakir

Notebook'uma vista enterprise 32 bit kurdum. Yanlız 160 gb lik diskimi vista 150 gb görüyor. Ayrıca hazır aldığımız vistalarada baktım. Aynı sorun onlarda da vardır. Bu nedendir?

notebookunda sistem ve sürücüler için recovery bölümü ayrılmıstır.özellikle acerlarda olan bişey bu
  • quote:

Notebook'uma vista enterprise 32 bit kurdum. Yanlız 160 gb lik diskimi vista 150 gb görüyor. Ayrıca hazır aldığımız vistalarada baktım. Aynı sorun onlarda da vardır. Bu nedendir?

çünkü 160 milyar byte = 150gb yapar
  • quote:

Orjinalden alıntı: funkmaster

Peki SP1'i indirmek yasal mı, yasal ise nereden bulabilirim?

yasal

microsoft.com dan
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuzbing

Artık iyice windowstan soğudum benim için önemli olan hızdır.Her sürümde grafik kasıyorlar marifetmiş gibi o zaman dünyanın en iyi grafikeri alsın işletim sistemi yapsın microsofta rakip olsun saçmalık

microsoft

tamamda bu işletim sistemleri gelecek yıllar içinde kullanılacak. Bilgisayarlar hep gelişiyor onuda hesaba kat.
  • Recover ile yüklemedim. Kendi şirket cdleri ile kurdum
  • 160 milyar byte sormadım ki. 160 gb yi sordum. senin dediğinden yola çıkarsak 163840 mb neden 153600 mb görüyor?
  • quote:

160 milyar byte sormadım ki. 160 gb yi sordum. senin dediğinden yola çıkarsak 163840 mb neden 153600 mb görüyor?

bilmiyorsunuz, bileni dinlemiyorsunuz,

ben varsayımdan yazmadım 160 milyar bayt...

160gb yazar , ama 1024 un kupune bolecen, 160 mılyarı sonuc gercek gb boyuttur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cydonia -- 25 Temmuz 2008; 22:25:12 >

• Arkadaşlar imzadaki sistemi vista ultimate her yerinde 2,53 ghz diye gösteriyor. CPU-z, Everest v.s. tüm proğramlarda 2.99 ghz gösteriyor ama vista inatla 2.53 ghz gösteriyor neden olabilir?

XP de 2.99 diye gösteriyor Bilgisayarım/Özelliklerden baktığımda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bulut_Taciri

Arkadaşlar imzadaki sistemi vista ultimate her yerinde 2,53 ghz diye gösteriyor. CPU-z, Everest v.s. tüm proğramlarda 2.99 ghz gösteriyor ama vista inatla 2.53 ghz gösteriyor neden olabilir?

vista da cpu yu o/c ederseniz o/c li hızı sistem özelliklerinde göremezsiniz....
  • quote:

Orjinalden alıntı: cydonia

quote:

Orjinalden alıntı: Bulut_Taciri

Arkadaşlar imzadaki sistemi vista ultimate her yerinde 2,53 ghz diye gösteriyor. CPU-z, Everest v.s. tüm proğramlarda 2.99 ghz gösteriyor ama vista inatla 2.53 ghz gösteriyor neden olabilir?

vista da cpu yu o/c ederseniz o/c li hızı sistem özelliklerinde göremezsiniz....

Teşekkür ederim cevap için.

Vista benden ilk (-) yi aldı.

• 
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.