Şimdi Ara

Windows Vista

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • laptopum bozuk eski pcimde 1gb ramım 37gb harddisk var eski pc şuan xp yüklü vista yüklenirmi sistem kaldırırmı?ve hangi versiyonunu önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cpurss79 -- 27 Mayıs 2014; 18:54:10 >

• Vista asla önermem çünkü pencerelerdeki saydamlığı elde etmek için çok gpu harcar ki bilgisayarınız da eski. Windows 7 daha iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3DG

Vista asla önermem çünkü pencerelerdeki saydamlığı elde etmek için çok gpu harcar ki bilgisayarınız da eski. Windows 7 daha iyidir.

windows 7 yüklerim ancak ekran kartı ram filan pek kaldırıcağını sanmıyorum..kasma problemleri filanda olur kanımca
  • quote:

Orijinalden alıntı: alireisdhf

quote:

Vista asla önermem çünkü pencerelerdeki saydamlığı elde etmek için çok gpu harcar ki bilgisayarınız da eski. Windows 7 daha iyidir.

windows 7 yüklerim ancak ekran kartı ram filan pek kaldırıcağını sanmıyorum..kasma problemleri filanda olur kanımca

Sanmayın ki vista, 7'den önce geldiği için daha hafif bir os. Hayır hayır vista tam bir utanç kaynağıydı.
  • quote:

quote:

quote:

Sanmayın ki vista, 7'den önce geldiği için daha hafif bir os. Hayır hayır vista tam bir utanç kaynağıydı.

utanç kaynağı olmasının sebepleri nelerdir
  • quote:

quote:

quote:

quote:

utanç kaynağı olmasının sebepleri nelerdir

Ms' ye göre öyle olmayabilir ama benim için öyle çünkü çok kasıyordu. Aslında vista w7 ye geçiş için üretilmiş gibi bir şeydi.

• Vista yüklemelisin.Çünkü XP nin çok açığı var.Kasmaması için Home Basic yüklersin onda aero olmadığı için bilgisayarı zorlamaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    USB BELLEK Windows XP Kurulumu
    16 yıl önce açıldı
    Windows Xp 2024 edition?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkish_Union-687

Vista yüklemelisin.Çünkü XP nin çok açığı var.Kasmaması için Home Basic yüklersin onda aero olmadığı için bilgisayarı zorlamaz.

sağolun hocam vistaya geçiyorum geçenlerde xp formatı atmıştım sizin yardımlarınızla
  • Şimdi hatırladım. İstersen vista atmanda yardım edebilirim.Vista kasarsa Windows 8 yükleyebilirsin çünkü aero falan olmadığı için kasma yapmıyor.
  • quote:

Şimdi hatırladım. İstersen vista atmanda yardım edebilirim.Vista kasarsa Windows 8 yükleyebilirsin çünkü aero falan olmadığı için kasma yapmıyor.

başlayacağım formata bir tutturamadım pcyi 8 şüpheli malum geçenlerde 7yi yüklemeye çalışdım alan yetmedi 37 gb harddiskim var
  • 32 bit windows için 16gb + sana kalan 21 gb 64 bit için 20 gb + 17gb sana kalan.
    Windows mağazası uygulamalarından az yüklersen hafıza sana yeter bence.Ayrıca 7'de kasma vs olması normal aero falan var ama 8 de düzeltmişler sorunları aero da olmadığı için pc 15 sn de falan açılıyor.
  • quote:

32 bit windows için 16gb + sana kalan 21 gb 64 bit için 20 gb + 17gb sana kalan.
    Windows mağazası uygulamalarından az yüklersen hafıza sana yeter bence.Ayrıca 7'de kasma vs olması normal aero falan var ama 8 de düzeltmişler sorunları aero da olmadığı için pc 15 sn de falan açılıyor.

format cdsi elimde değil torre*** ile indireceğim cdye yazma filan (usb ye atcam ama nasıl atılıyor? )
  • p4 ise yükleme

• 1. link sansürlenmiş. Sansürlü yere f o rum exe boşlu olmadan yazın.
  • quote:

1. link sansürlenmiş. Sansürlü yere f o rum exe boşlu olmadan yazın.

yaptım zaten bendede olmuştu ordan biliyorum
  • şimdi kic ka stodan buldum vista yı
    windows vista sp2 32 ultimate kursammı ?
  • Bilgisayarın donanım özellikleri lazım.
  • quote:

Bilgisayarın donanım özellikleri lazım.

ilk mesajda yazdım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.