Şimdi Ara

Windows Uzaktan Yardım Hakkında ßiLgi Almak İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bazen bir sorunu çözmenin en iyi yolu size çözümü gösteren birinin olmasıdır. Uzaktan Yardım başka bir yerdeki arkadaşınızın sizin bilgisayarınıza Microsoft Windows XP gibi uyumlu işletim sistemi, kullanan bir bilgisayardan bağlanıp sonuca gitmek için uygun bir yoldur.

Arkadaşınız bağlandıktan sonra , sizin ekranınızı görebilir ve her ikinizinde gördükleri hakkında sizinle gerçek zamanlı sohbet edebilir. Sizin izninizle arkadaşınız kendi faresi ve klavyesini sizin bilgisayarınızda çalışmak için bile kullanabilir.

Notlar

Hem siz hem yardımcınız ya Windows Messenger ya da Microsoft Outlook veya Outlook Express gibi MAPI-uyumlu e-posta hesabı kullanıyor olmalısınız.
    Sizin ve yardımcınızın Uzaktan Yardım'ı kullanırken Internete bağlı olmanız gerekir.
    Windows Güvenlik Duvarı açıksa, Uzaktan Yardım güvenlik duvarı bağlantı noktalarını geçici olarak açar.
    Şirket ağında ya da yerel ağda çalışıyorsanız, güvenlik duvarları Uzaktan Yardım kullanmanızı engelleyebilir. Bu durumda Uzaktan Yardım kullanmadan önce ağ yöneticinize başvurun.

• Bu mesajı windowsun yardım penceresinde gördüm dikkatimi cekti bi arkadasımla yapmam gerekiyordu dedim yapalım ama nası olcak cvplarınız bekliyorm
  • Bilgisayarıma sağ tık>uzak sekmesini açıp 2 tiki de işaretleyin.
    Daha sonra varsa güvenlik duvarı devre dışı bırakın.
    Sonra MSN i iki bilgisayarda da açın ve konuşma penceresini tam ekran yapıp, eylemler>uzaktan yardım iste seçeneğini seçin.
    Diğer bilgisayara kamera açma isteğine benzer uzaktan yardım isteği gelecek. Bu şekilde karşı makineye bağlanabilirsiniz.

Hangi bilgisayara yardım gerekiyorsa o bilgisayardan yardım isteyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tabip -- 27 Ağustos 2008; 13:21:44 >
  • Msn üzerinden yapabilirsiniz. Arkadaşınızın konuşma penceresinde Eylemler menüsünde Uzaktan yardım iste diye bir bölüm olacak. Hanginiz yardıma muhtaç ise o yardım istemeli :)
  • peki benim istedğim msn falan olmadan izinle arkadsım izin verdi diyelim misal o yokken bile girebilme durumum warmı diye soracaktım zaten ayrıca dosya transferlerinde kotaya giriyormu onuda sormak istedim
  • http://www.teamviewer.com/index.aspx?split=A

Bu sitedeki programı yükle her 2 PC ye de kur
    Açılışta otomatik çalışsın seç
    Şifreleri belirle
    Karşıda kimse olmasa bile sorunsuz olarak netten başka PC ye bağlanabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.