Şimdi Ara

Windows Uzaktan Masaüstü Bağlantısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • uzaktan masaüstü bağlantısı kurmak istiyorum ama bilgisayarımın kullanıcı adını ve şifresini bilmiyorum.kullanıcı adımı şifremi nasıl bulabilirim ve değiştirebilirim ?

• bunun icin senin olusturmus oldugun kullanici adi ve sifresini karsi taraf girmesi lazim veya sen karsi tarafin sifresini bilmen lazimki baglanti kurabilesin
  • ya ben cafeden evdeki makinaya girmek istiyorum ama adını falan bilmiyorum makinamın :D
  • teamviewer i biliyorum yalnız bana windows un kendisinde bulunan uzaktan masaüstü bağlantısı gerekli
  • vindows un uzak masa üstünü kullanabilmen için bağlanıcağın makinanın kullanıcı adını ve şifresini bilmen gerekir ve kesinlikle şifresi olması gerekir.daha sonra dışardan bağlanacaksan o makinenin ip adresini sabit ip yapman gerekir ve modeminden 3389 portunu bağlanıcağın makinenin ip adresine yonlendirmen gerekiyor nasıl bağlanacağın konusunda ise başlat çalıştır mstsc yaz tamam a bas program çalışır
    haaaa birde dışardan bağlanıcağın makinanın ip adresini de bilmen gerekiyorwww.wh@tismyip.com işini görür
  • ms-dostan birkaç komutla halledebilirsin ama arkadaşların dediği gibi bilgisayarın kullanıcı adı ve şifresi gerekli bana kalırsa 23. porttan yani telnetten bağlan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya ben derdimi anlatamıyorum galiba arkadaşlar .. bende kendi pcmin kullanıcı adını ve şifresini bilmiyorum.yeni bi şifremi koymalıyım?, ne şifre koymalıysam nasıl koyarım ?,yada bir yerden pc min kullanıcı adını ve şifresini öğrenebilirmiyim ?
  • kardeş bilgisayarın eğer açılışta şifre istemiyorsa zaten şifre yoktur denedim masasından kullnıcı hesaplarından kendi oturumunu seç ve parola oluştur daha sonra bilgisayarına sağ tıkla özelliklere gir ordan uzak sekmesine geç daha sonra uzak masa üstü var orada ordaki kutucuk işaretli değilse bilgisayarına giremezsin ayrıca orda uzak kullanıcıları butonuna basıp daha sonra şifre oluşturduğun kullnıcıya izin vermen gerekir ve o bilgisayara uzak bağlantı yaptığında eğer winxp ise lokal oturum kapanıp uzak oturum açılacaktır başka soruların için mail atabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.