Şimdi Ara

Windows Update'i Sonrası Kasma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün windows'un kendi update'i gelmiş indirdi kurdu yeniden başlattı falan, sonra bilgisayar özellikle oyun oynarken bayağı bir belirgin şekilde kasmaya başladı.Fan'dan rahatsız edici bir şekilde çalışmaya başladı, baya hararetli bir şekilde ama bi anda kesiliyor hiç ses gelmiyor 1 dk sonra falan tekrar aynı şekilde çalışmaya başlıyor.Windows update'i dedim çünkü daha 12 saat önce böyle bi şey yoktu.Daha 59 fps görmediğim fifa 14'te 30 fps yi geçemedi, cs go da 120 fps altına inmiyordu 40'ı geçemedi bugün.Bu update'i silme falan yapılabiliyor mu yoksa yeni driver indirmek lazım mı?

Hocam denetim masası--program kaldır penceresinde sol üstte yüklü güncelleştirmeleri görüntüle diye bir seçenek var. Oradan dilediğin güncelleştirmeleri kaldırabilirsin. Tarihlerine bak,12 saat öncekiler kalsın diğerlerini kaldır gitsin. Ayrıca windows uptadeyi de kapat.
  • @EfeYakupKarahanlı'nin dediğinide yapabilirsiniz yada Update etmeden önceki tarihe "GERİ YÜKLEME" yapabilirsiniz.Ama şunu unutmayın

Geri aldığınız zamanki Dosyalarınız geri gelecek ve Update'den sonra yükledikleriniz programlar "SİLİNCEKTİR ! ! " uyarısınıda yapmak zorunda olduğumu hissettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Ang3l -- 13 Haziran 2015; 11:32:55 >
    Windows 10 Kasma Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.