Şimdi Ara

Windows Update Çalışmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Değerli arkadaşlar. Bilgisayarım Intel Core 2 duo cpu 2.20 GHZ. Nvidia geforce gt5000 128 bit. 1gb ekran kartı, 3 gb ram, 550 gb hard disk. Benim sorunum şu, daha önce kullandığım ekran kartım ati radeon hd 2600 pro 512 mb 128 bit. bozuldu. Yeni ekran kartı aldım. Yukarıda yazdığım :) dün bilgisayara format attım, windows 7 ultimate kurdum. Akşam düzgün çalışıyordu. Sabah windows yükleme ekranında windows başlatılıyor diyor ve kalıyor. Ramleri soktum taktım sorun aynı. Bide şu var, windows kuruldu fakat windows update çalışmıyor. Hata Kodu 80072EFE. Kasanın açılma sorunu ramlerde olabilir mi? Ya da windows update ile ilgili önerisi olan var mı? Şimdiden teşekkürler. Hayırlı cumalar ^^

• aynı sorun mevcut dükkandaki bilgisayarda windows 7 ar home basıc gunceleme almıyor
  • Microsoft acaba windows 7 ile ilgili güncelleştirmeleri durdurdu mu? Normalde yaşamazdım bu problemi
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpartanWarrioR

Microsoft acaba windows 7 ile ilgili güncelleştirmeleri durdurdu mu? Normalde yaşamazdım bu problemi

saırım öyle dükkandaki pc öyle
  • Windows 8 veya 8.1 pro da kurmak istemiyorum. XP den sonra en iyi windows 7 onuda yok edecekler... Düşük donanımlı pc ler için en iyisiydi xp ve 7
  • win7 güncelleme sorunu şudur win7 sp1 den sonraki güncelmeler bile win7 nin boyutundan büyük bu devasa güncelleme paketi
    karşısında win updatenin çaresiz kalması gücellme yapar ama kimbilir ne zaman pc açık braksanız belki haftaları bulabilir
    benim kullandığım yöntem WSUS Offline Update diye bir program programı indirip zip den dosyaya çıkartın dosyanın içindeki update generatörü açın sisteminizin uygun olduğu sürümü işaretleyerek start yapın uzun bi indirme yapacak dos ortamdan 1 gece açık kalsın sonra client dosyasında UpdateInstaller i çalıştırıp yükleme yaparsanız manuel olarak birçok güncellemeyi yapmış olursunuz sonrasını win update hallediyor.
    pro link.
    http://download.wsusoffline.net/wsusoffline109.zip

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.