Şimdi Ara

Windows'unuzu Onarın / Düzenleyin / Zararlılardan Arındırın (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
89
Cevap
0
Favori
4.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum bir hata görmedim çok iyi çalışıyor CCleaner ile aynı diyebilirim çünkü 1ini çalıştırddıktan sonra diğerinde cok az hasarlı dosya buluyor ikiside aynı sayılır.ikisinide kullanıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: F1ST1K

ben yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum bir hata görmedim çok iyi çalışıyor CCleaner ile aynı diyebilirim çünkü 1ini çalıştırddıktan sonra diğerinde cok az hasarlı dosya buluyor ikiside aynı sayılır.ikisinide kullanıyorum.

Dostum bende iki programı birlikte kullaniyorum. Cok iyi oluyor. Bilgisayarın acılma kapanma süresi cok cok hızlaniyo bunlarla (en basitinden bi örnek)

Arkadaslar bide windowsunuzun yüklü oldugu diske (C, D vs..) gelip özelliklere basın ardından disk temizlemeye basın. ordaki kutucukların hepsini işaretleyin. ardından tamama basın. ilk yapısınızda harddiscde baya yer acılcak özellikle sistem geri yükleme noktalari cok yer kapliyor. onlarda bu arada siliniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 2 Ağustos 2008; 10:50:14 >

• program kasıormu arkşlar pc yi ?

• teşekkürler
  • 2 kere kullandım 2 kere de bilgisyarı bozdu.Artık kimse kullandıramaz bana.Tune Up 2008 ve System Mechanic 2008 () bir arada kullanıyorum şu an memnunum
  • Teşekkür Ederim Kardeşim . Kullanmayanlara Tavsiyedir !!!
  • Teşekkürler.. Hemde ücretsiz bir program..
  • Kullandım bozan bir şey olmadı.
  • Teşekkürler.. Hemde ücretsiz bir program..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.