Şimdi Ara

Windows takılma sorunu yaşıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
96
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün gece windows um güncelleme uyarısı verdi ve güncelleme başlattım yaklaşıp 1.5 2 saat sürdü birkaç kez bilgisayarı yeniden başlattı sonrasında güncelleme bitti ve bilgisayarı kapatıp yattım.

sabah kalktığımda bilgisayarımda inanılmaz bir takılma sorunu vardı windows güncellemesinden olduğunu düşündüm sonrasında kurulu tüm driverlerin silindiğini gördüm yeniden yüklemek isteğimde ise sürekli hata alıp yükleme yapamıyordum. zaten format atma fikri aklımda olduğundan format atmaya karar verdim ve youtubede gördüğüm bir video üzerinden windows u sıfırladım (keşke usb ile yapsaydım 6 7 saat sürdü) sıfırlama sonrası driverleri kolaylıkla kurdum sorun çıkmadı bir süre sonra takılma sorunu tekrar başladı ve hala devam ediyor windows güncellemesinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum ve bu konuda yardıma ihtiyacım var eski windows sürümü vs yüklesem düzelirmi (nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum :) )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Denizkebap -- 3 Nisan 2021; 22:49:58 >

• https://tb.rg-adguard.net/public.php Bu adresten Windows 10 imajını indir. Rufus veya unetbootin tarzı bir programla flash belleğe yazdır ve temiz kurulum yap. İyice çorba olmuş o, başka çaren yok. :)

Ayrıca eski sürümü de bulup indirebilirsin aynı adresten. İster son Windows 10 u,istersen de daha eski sürümleri indirebilirsin. Kurulum yaparken net bağlantısı olmasın. Bitmesine yakın Hızlı ayarlar yerine Manuel ayarları seç ve işaretli olan tüm tikleri kaldır. Kurulum bitince Windows search, Windows update ve sysmain (eski sürümlerde hızlı getirme) i durdur ve devre dışı bırak. Kurulum bitince sürücüleri kendin resmi sitelerden Manuel olarak kur. Böylesi daha sağlıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efe Yakup Karahanlı -- 4 Nisan 2021; 6:52:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 Kasma Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.