Şimdi Ara

Windows Sürücü Modeli Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bazı programları yüklemeye çalıştığımda şu hatayı alıyorum:
     Windows Sürücü Modeli Hatası

mesela bu hatayı iTunes programını yüklemeye çalışırken aldım. işletim sistemim windows 7 32 bit idi , ancak işlemcim 64 bit olduğundan kaynaklandığını düşünerek bu gün 64 bit windows 7 yi yükledim ve yine aynı sorunla karşılaştım. daha öncesinde de vista varkende bu hatayı alıyodum başka programlarda. yardımcı olandan Allah binkere Razı Olsun.. şimdiden teşekkürler..

Apple Safari ve Flash Player yüklerkende aynı hatayı alıyorum :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rashoo -- 19 Aralık 2009; 14:52:01 >

• öncelikle indirmiş olduğun itunes programının windows 7 destekli olduğuna eminmisin?

Eğerki eminsen birde Sağ tıklla özellike uyumluluğu değiştir Xp yap uygula yeniden açmayı dene oda olmadı yeniden windows 7ye çevir ardında sağ tıkla yönetici olarak çalıştır de arkadaşım bu hata büyük ihtimalle işletim sistemine uygun olmamasından çıkıyor...

http://down+load.cnet.com/iTunes-for-Windows/3000-2141_4-10582970.html

down+load'daki + işaretini kaldır.

Bide buradaki indir kurmayı dene..
  • ilk dediklerini denedim ancak sorun devam ediyor , verdiğin linki indiricem ama işletim sistemim 64 bit şuan senin verdiğin ne?
  • benim verdiğim direk win7 işletim sistemine uyumlu yalnız kaç bit olduğunu açıklamada not düşmememişler

bide bunu dene dostum

linke tıklayınca açıklaması var zaten vista 64bit

http://sup+port.apple.com/kb/DL726

sup+port + işaretini kaldır.

bu arada vista ile win7 uyumlulukları birebir desek yeri var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 66cem -- 18 Aralık 2009; 23:35:04 >
  • yine aynı hata var arkadaşım :(
  • yönetici olarak çalıştırmayı dene.
  • olmuyor yine =// programı açmak için tıkladığımda direk hiç bişey gelmeden bu geliyor =//
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG_Android Sürücü Hatası
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.