Şimdi Ara

Windows Sürücü Modeli Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarı her açtığımda windows sürücü modeli hatası alıyorum. Neden kaynaklı olduğunu anlayamadım. Bi kaç program kurdum dün onlardan kaynaklı sanırım ama ne yapmam lazım. Nasıl sorunu giderebilirim

• Yapay Zekanın Yanıtı

Giriş Windows işletim sistemi, donanım cihazlarıyla etkileşime girmek için Sürücü Modeli'ni kullanır. Bazen, Sürücü Modeli'nde bir hata oluşabilir ve bu da "Windows Sürücü Modeli Hatası" mesajıyla sonuçlanabilir.

Sürücü Modeli Windows Sürücü Modeli, donanım cihazlarının çekirdek modunda çalışmasını sağlayan bir yazılım çerçevesidir. Sürücü Modeli, CPU, bellek ve diğer sistem kaynaklarına doğrudan erişir, bu da onu hassas ve kritik bir bileşen haline getirir.

Windows Sürücü Modeli Hatasının Nedenleri Windows Sürücü Modeli Hatası, çeşitli faktörlerden kaynaklanabilir:

• Bozuk veya yanlış ayarlanmış donanım sürücüleri
    • Uyumsuz yazılım
    • Kötü amaçlı yazılım veya virüsler
    • Donanım sorunları
    • Windows bozulması

Windows Sürücü Modeli Hatasının Belirtileri Windows Sürücü Modeli Hatası, çeşitli belirtilerle kendini gösterebilir:

• "Windows Sürücü Modeli Hatası" mesajı görüntülenmesi
    • Donanım cihazlarının düzgün çalışmaması
    • Bilgisayarın kilitlenmesi veya yeniden başlatılması
    • Mavi ekran hatası (BSOD)

Sorun Giderme Windows Sürücü Modeli Hatasını gidermek için şu adımları izleyebilirsin:

• Sistem güncellemelerini kontrol et ve yükle.
    • Donanım sürücülerini güncelle veya yeniden yükle.
    • Uyumsuz yazılımları kaldır.
    • Kötü amaçlı yazılım taraması yap.
    • Donanım sorunlarını gider.
    • Windows'u onar veya yeniden yükle.

Sonuç Windows Sürücü Modeli Hatası can sıkıcı ve sinir bozucu bir sorun olabilir. Bununla birlikte, yukarıdaki adımları izleyerek bu hatayı giderebilir ve bilgisayarının sorunsuz çalışmasını sağlayabilirsin. Sürücü Modeli ile ilgili sorunları önlemek için sistemini güncel tutmak ve güvenilir sürücüler kullanmak önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Başlat =>Çalıştır=>Services.msc yazdığınız zaman hizmetler adı altında bir sekme açılır(win 7) Buradan windows Installeri seçip açılan windows Installer özellikleri genel sekmesinde başlangıç türünün devre dışı olarak seçili olup olmadığını kontrol edin ve Elle olarak değiştirip kaydedin.
  • maalesef olmadı w10 kullanıyorum ve elle diye seçilen yer blokeli fakat elle seçili.

• 3n3sc4nc3l1k 3 kullanıcısına yanıt

Bu hatayı nasıl düzelttiniz ?

• bir güncelleme geldi kendi kendine düzeldi hiçbirşey yapmadım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.