Şimdi Ara

Windows Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba 10 gün arayla iki kere yaşadığım bir sorunu yazmak istiyorum.

League of Legends oyununu kendi sitesindeki setup'unu indirip kurduktan sonra iki denememde de aynı sorunla karşılaştım yaklaşık %50 lik kısım yükleniyor sonra br anda bilgisayar kapanıyor . açmaya çalışıyorum açamıyorum siyah ekranda kalıyor , güvenli modda açmaya çalışıyorum bir sürücüye geliyor tıkanıp kalıyor , sorun gidericiyle açıyorum gideremiyor . en sonunda normal modda 15 dk bekleyerek açtım ( her iki denememde de )
    normal modda açılıyor tepkiler çok geç mouseyle tıklıyorum 1 dk sonra tıklanıyor bu şekilde uğraşarak bir şekilde Lol'ü bilgisayardan kaldırınca sorun düzeliyor

şimdi ben anlamadım buna sebep olan herhalde bir virüs , koskoca oyun firmasının sitesinde virüslü link mi var yoksa benim bilgisayar çok mu alıngan bu durumu çözebilmiş değilim

şu an bilgisayar turp gibi çalışıyor ne saçma iş anlamadım

sorun diskteymiş
    http://i.hizliresim.com/zRbg3j.jpg
    windows ile alakalı değil daha çok diskle alakalı bir sorunla karşı karşıyayım herkesten yardım bekliyorum
    4 bozuk dosya kaydı işlendi dedi arkadaşlar benim ne yapmam lazım şu an

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TsuBLK -- 19 Haziran 2014; 11:33:36 >

• Resmi yüklediğiniz site Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı tarafından siteye giriş yasaklanmıştır.Lütfen forum kurallarına dikkat edelim.Lütfen güvenli bir siteye sorununuzun resmini tekrar yükleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolfforce

Resmi yüklediğiniz site Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı tarafından siteye giriş yasaklanmıştır.Lütfen forum kurallarına dikkat edelim.Lütfen güvenli bir siteye sorununuzun resmini tekrar yükleyin.

düzelttim teşekkürler
  • Kardeşim bir bakıma bu ekranın hiç çıkamayıp diskin tamamen bozulmasındansa bunun çıkması iyidir.Sana tavsiyem bilgisayarın açık iken diskleri denetlemeni öneririm.Diske sağ tıkla özellikler de.Araçlardan denetleye tıkla. Bu çıkan denetlemenin de tamamlanmasını bekle.Sorun çözülecektir.Eğer çözülmezse başka şeyler önereyim.
  • quote:

Kardeşim bir bakıma bu ekranın hiç çıkamayıp diskin tamamen bozulmasındansa bunun çıkması iyidir.Sana tavsiyem bilgisayarın açık iken diskleri denetlemeni öneririm.Diske sağ tıkla özellikler de.Araçlardan denetleye tıkla. Bu çıkan denetlemenin de tamamlanmasını bekle.Sorun çözülecektir.Eğer çözülmezse başka şeyler önereyim.

zaten bunu o şekilde yaptım denetle dediğim zaman 'WINDOWS kullanılırken diski denetleyemez , zamanlayın.' diyor. tekrar açtığımda CHKDSK açılıyor ve disk denetleme sonucunda yukarda attığım gibi 4 bozuk dosya kaydı işlendi diyor . bilgisayarda diski birleştir işlemini yapamıyorum bir süre sonunda donuyor işlem sonlandırınca calısma düzgün devam ediyor
  • Kardeşim sorununla yaptığım araştırmada Microsoft'un sitesinde

Sabit diskinizi hatalar için denetleme
    Sabit diskinizin hatası olmadığından emin olarak bazı bilgisayar sorunlarını çözebilir ve bilgisayarınızın performansını iyileştirebilirsiniz.

Başlat düğmesi ve ardından Bilgisayar'ı tıklatarak Bilgisayar'ı açın.

Denetlemek istediğiniz sabit disk sürücünüzü sağ tıklatın ve Özellikler'i tıklatın.

Araçlar sekmesini tıklatın, ve ardından Hata denetimi altında Şimdi Denetle'yi tıklatın. Yönetici izni gerekli Yönetici parolası veya onay istenirse, parolayı yazın veya onay verin.

Taramanın algıladığı dosyalar ve klasörlerle ilgili sorunları otomatik olarak onarmak için, Dosya sistemi hatalarını otomatik olarak düzelt'i seçin. Aksi halde, disk sorunları yalnızca bildirir, düzeltmez.

Eksiksiz bir disk denetimi gerçekleştirmek için, Bozuk bölümleri tarayıp düzeltmeye çalış'ı seçin. Bu tarama sabit diskteki fiziksel hataları bulmaya ve onarmaya çalışır; tamamlanması uzun sürebilir.

Dosya hatalarını ve fiziksel hataları denetlemek için, Dosya sistemi hatalarını otomatik olarak düzelt ve Bozuk bölümleri tarayıp düzeltmeye çalış seçeneklerinin ikisini de seçin.

Başlat'ı tıklatın.

Böyle açıklamış.Kardeşim dediğin sorun ben de olmuyor.Yani denetle deyince hemen denetlemeye başlıyor.Senin diskinde sorun yok.Senin Windows'un disk ile ilgili bölümünde sorun var.Son çare klasikleşen cevabı vermek istemiyorum.Ama mecburen vereceğim. Format

• quote:

Kardeşim sorununla yaptığım araştırmada Microsoft'un sitesinde

Sabit diskinizi hatalar için denetleme
    Sabit diskinizin hatası olmadığından emin olarak bazı bilgisayar sorunlarını çözebilir ve bilgisayarınızın performansını iyileştirebilirsiniz.

Başlat düğmesi ve ardından Bilgisayar'ı tıklatarak Bilgisayar'ı açın.

Denetlemek istediğiniz sabit disk sürücünüzü sağ tıklatın ve Özellikler'i tıklatın.

Araçlar sekmesini tıklatın, ve ardından Hata denetimi altında Şimdi Denetle'yi tıklatın. Yönetici izni gerekli Yönetici parolası veya onay istenirse, parolayı yazın veya onay verin.

Taramanın algıladığı dosyalar ve klasörlerle ilgili sorunları otomatik olarak onarmak için, Dosya sistemi hatalarını otomatik olarak düzelt'i seçin. Aksi halde, disk sorunları yalnızca bildirir, düzeltmez.

Eksiksiz bir disk denetimi gerçekleştirmek için, Bozuk bölümleri tarayıp düzeltmeye çalış'ı seçin. Bu tarama sabit diskteki fiziksel hataları bulmaya ve onarmaya çalışır; tamamlanması uzun sürebilir.

Dosya hatalarını ve fiziksel hataları denetlemek için, Dosya sistemi hatalarını otomatik olarak düzelt ve Bozuk bölümleri tarayıp düzeltmeye çalış seçeneklerinin ikisini de seçin.

Başlat'ı tıklatın.

Böyle açıklamış.Kardeşim dediğin sorun ben de olmuyor.Yani denetle deyince hemen denetlemeye başlıyor.Senin diskinde sorun yok.Senin Windows'un disk ile ilgili bölümünde sorun var.Son çare klasikleşen cevabı vermek istemiyorum.Ama mecburen vereceğim. Format

format kesin çözümse yaptırırım sorun değil , zaten disklerimde önemli birşey yok 500 gb ın 60 gb ını doldurmuşum 2 senedir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2 sene de 60 gb helal.Ben kullandığım tüm programları yükleyince bana anca 3-5 gb kalıyor.Oyunlarda flash bellekte duruyor.Zaten mekanik diski çok zorlamamışsın.İstersen format atmayı bilmiyorsan sana anlatabilirim.
  • quote:

2 sene de 60 gb helal.Ben kullandığım tüm programları yükleyince bana anca 3-5 gb kalıyor.Oyunlarda flash bellekte duruyor.Zaten mekanik diski çok zorlamamışsın.İstersen format atmayı bilmiyorsan sana anlatabilirim.

bilgisayarda AutoCad harici büyük bir program yok WEB tabanlı bir online oyun oynuyorum arada bir sosyal paylaşım sitelerine giriyorum o yüzden harddiski hiç kullanmıyorum diyebilirim . format atmayı bilmiyorum ne yazıkki işletim sistemim Win7 Home Basic . yanlış birşey yapmamak için bir teknik servise götürmem iyi olur heralde . acaba format atılınca kesin olarak düzelir mi ?
  • Zamanında bende de buna benzer sorun olmuştu.Uğraşmak istemedim format attım.Çözüldü.Zaten kardeşim donanımsal sorun yoksa her zaman kesin çözüm formattır.Eğer format işe yaramazsa donanımsal sorun vardır demektir.
  • quote:

Zamanında bende de buna benzer sorun olmuştu.Uğraşmak istemedim format attım.Çözüldü.Zaten kardeşim donanımsal sorun yoksa her zaman kesin çözüm formattır.Eğer format işe yaramazsa donanımsal sorun vardır demektir.

anladım boş bir vaktimde gidip format attırayım o zaman iyi olur şu anda bir problem yok ama böyle durdukça daha beter olmasından korkuyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.