Şimdi Ara

wındows seslerı yok oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bılgısayarımın wındows seslerı cıkmıyor.daha oncedende oluyordu formatlıyordum ama programlarım yuklemesı uzun surdugu ıcın formatlamakta ıstemıyorum baska bır yolu yokmu bu seslerı gerı getırmenın.wınamp,medıa player seslerı calısıyor ses kartım 5+1 c.tesı aksamına kadar calısıyordu acaba bırsey yukledınde omu etkıledı dedım ama fayda etmedı ne yapabılırım.tesekkurler......

• quote:

Orjinalden alıntı: ersel

bılgısayarımın wındows seslerı cıkmıyor.daha oncedende oluyordu formatlıyordum ama programlarım yuklemesı uzun surdugu ıcın formatlamakta ıstemıyorum baska bır yolu yokmu bu seslerı gerı getırmenın.wınamp,medıa player seslerı calısıyor ses kartım 5+1 c.tesı aksamına kadar calısıyordu acaba bırsey yukledınde omu etkıledı dedım ama fayda etmedı ne yapabılırım.tesekkurler......

Resme bak arkdaşım Denetim masasından girersin

• arkadasım o ayarlar dedıgın gıbı aynı butun ayarlara baktım olmadı hersey normal gorunuyor ayar bakımından daha oncede oluyordu formatlayınca duxelıyordu ama formatlamadan baska yolu nedır ılgıne tesekkurler
  • eğer ses kartın ayrıca varsa onun driver cd sini takıp tekrar yükle. anakartınla bütünleşik ise anakartın cd si içinde ses ile ilgili olan driver ı tekrar yükle. sanırım sorunun çözülür.
    esenlikler...
  • Ses kartının sürücüsünü güncelle.. Bir de C: Windows-media klasöründe windows seslerinin yerinde olup olmadığına bak.. Silinmiş veya değişmiş olabilir vs.. Ama, ses kartıyla ilgili bir sorun gibi sanki..
  • quote:

Orjinalden alıntı: planlamacı

Ses kartının sürücüsünü güncelle.. Bir de C: Windows-media klasöründe windows seslerinin yerinde olup olmadığına bak.. Silinmiş veya değişmiş olabilir vs.. Ama, ses kartıyla ilgili bir sorun gibi sanki..

ses kartımla ılgılı oldugunu zannetmıyorum cunku muzık dınlıyorum sadece wın seslerı yok ama yınede denıyeyım.bıostan on bord ta kapalı.tesekkurler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.