Şimdi Ara

windows service pack 2 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Borax
    Benim ufak bi sorum var bende xp kuruluydu dün sp2 türkçeyi indirdim ve üstüne kurdum cd-key falan veya crack tarzı bişey istemedi?

SP-2 lisanslı veya lisanslı olarak gördüğü Windows da hiç bir şey istemiyor Borax.
    Ben SP-2'nin BETA sürümünden bu yana kullanıyorum, çok güzel tasarlanmış bir yazılım, neredeyse yarı yeni Windows. Ancak şu var ki; Internette çok Program aradığım için ve bu Programlarda genellikle WAREZ sitelerinde bulunduğu için karşıma zırt pırt güvenlik koruması çıkıyor buda beni sinir ediyor. Oysaki Friwall kurulu yinede Friwall'ı görmüyor, aksine Virus koruma kurulu değilse ikide bir uyarıyor.
    Herkeze kolay gelsin ve başarılar. KitapGibi

• Nazar değdi heralde bugun makınaya format attım hemen arkasından sp2 yı kurdum ve tam kurulum bitti derken su hatayı verdı cd-keyler uyusmuyor sp2 kurulum basarısız aklıma hemen su geldı format atmadan once kullandıgım sıstemde windows uptade i kullanmıstım ve bırcok uptade yapmıs yama cekmıstım onun ustune sp2 kurdum sıstemde hata vermedı cd-key de istemedi acaba bundanmı ?? Bi fikri olan var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: KitapGibi

quote:

Orjinalden alıntı: Fletch

SP2 TR VAR ARKADASLAR CRACK FLAN HEPSİ OLUYOR YANI KIRILIYOR DUYRULUR

KENDİ PC`İMDE KURULU BU ARADA KUSURSUZ BİR ŞEKİLDE KULLANIYORUM.

ASAGIDAKI SS DEN DE GOREBILIRSINIZ ..

Nasıl yaptığını ve Crackini nerden aldığınıda yazsaydında merak edenler var onlar bilgi alsaydı "Fletch"
    Ben lisansa açık olan bir XP SP-1 li CD'ye, SP-2 yi entegre ettim ve bir CD'ye kaydettim ordan kuruyorum ve aslanlar gibi çalışıyor. Yinede bilgi için teşekkür ederim ve edenler olacaktır sanırım. Bu konuda sana bir sürü soru sorulacağını tahmin ediyorum.
    Burada yaptığını değil, nasıl yaptığını anlatmak çok önemli dostum!!!
    Ben yaptımda oldu dersen, buradaki kişileri aldatmaca yapmış olduğunu hatırlatmak isterim!!

Kolay gelsin ve iyi günler. KitapGibi

BENIM EKSTRA YAPMIŞ OLDUGUM BİŞİ YOK DOSTUM SADECE GEREKEN SP2 YAMASINI CEKTIM VEDE PC ME KURDUM BU KADAR EKSTRA BİŞİ YOK.YUKARIDA ARKADAŞIM ZATEN URL SİNİ VERMİŞ MİCROSOFT SİTESİNDE SP2 YAMASIDA VAR.
    Bazı arkadaşlarda crack dan flan bahsediyor hala hangi crack dan bahsettiklerinide çözmüş deyilim
    NOT:BENİM PC`ME KURMUŞ OLDUGUM WİNXPPRO DA ORJİNAL DEYİL

URLDE BU :http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=tr&FamilyID=049C9DBE-3B8E-4F30-8245-9E368D3CDB5A

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fletch -- 8 Ekim 2004, 19:39:40 >

• xp sp2 yüklediğimden beri kazaa doğru düzgün hiçbirşey yükleyemiyor acaba kazaa da mı birşey var yoksa sp2 den mi kaynaklanıyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: caitlin

sp1 icin calisan bir key bulacaksin, ama bunu burda anlatmak yasak

Yasak tanımam...

Ama beni tanırsın.

mewluth

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fprox41 -- 26 Ekim 2004, 1:45:55 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: KitapGibi

quote:

SP2 TR VAR ARKADASLAR CRACK FLAN HEPSİ OLUYOR YANI KIRILIYOR DUYRULUR

KENDİ PC`İMDE KURULU BU ARADA KUSURSUZ BİR ŞEKİLDE KULLANIYORUM.

ASAGIDAKI SS DEN DE GOREBILIRSINIZ ..

Nasıl yaptığını ve Crackini nerden aldığınıda yazsaydında merak edenler var onlar bilgi alsaydı "Fletch"
    Ben lisansa açık olan bir XP SP-1 li CD'ye, SP-2 yi entegre ettim ve bir CD'ye kaydettim ordan kuruyorum ve aslanlar gibi çalışıyor. Yinede bilgi için teşekkür ederim ve edenler olacaktır sanırım. Bu konuda sana bir sürü soru sorulacağını tahmin ediyorum.
    Burada yaptığını değil, nasıl yaptığını anlatmak çok önemli dostum!!!
    Ben yaptımda oldu dersen, buradaki kişileri aldatmaca yapmış olduğunu hatırlatmak isterim!!

Kolay gelsin ve iyi günler. KitapGibi

BENIM EKSTRA YAPMIŞ OLDUGUM BİŞİ YOK DOSTUM SADECE GEREKEN SP2 YAMASINI CEKTIM VEDE PC ME KURDUM BU KADAR EKSTRA BİŞİ YOK.YUKARIDA ARKADAŞIM ZATEN URL SİNİ VERMİŞ MİCROSOFT SİTESİNDE SP2 YAMASIDA VAR.
    Bazı arkadaşlarda crack dan flan bahsediyor hala hangi crack dan bahsettiklerinide çözmüş deyilim
    NOT:BENİM PC`ME KURMUŞ OLDUGUM WİNXPPRO DA ORJİNAL DEYİL

URLDE BU :http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=tr&FamilyID=049C9DBE-3B8E-4F30-8245-9E368D3CDB5A

Babacan ben bu işten bişey anlamadım ki bende orjinal kullanmıyorum xp yı ama format atıp xp nın ustune sp2 yı kurunca tam kurulum bıtınce cd-key uyumsuzlugu yazdı sp2 kurumu basarısız hatası verdı bunun ıcın yorumlarınız pls..

• bu ay chip dergisi al cd lerinden birinde var türkçesi
  • ya arkada$lar bilen birisi bana ozel mesaj atabilirmi etkinleştirme icin icin 4 gun kaldi .[sp2tr]
  • Selam arkadaşlar ben bu Service Pack 2 TR yi indirdim kurulumunda şu hatayı veriyor:
    ''Bu bilgisayarı çalıştırmak için kullanılan çekirdek sistem dosyası(Çekirdek)bir Microsoft Windows dosyası değil.Service Pack yüklenmez.'' yazıyor şimdi ne yapmam gerek.(Windows'um XP Professional Orginal değil)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.