Şimdi Ara

windows service pack 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bunun türkçesi varmı varsa nerden indirebilirim veya 1 nerden indirebilirim türkçesi nereden bulabilirrim

• Topicleri incelersen SP 2 Tr nin daha çıkmamış olduğu her seferinde vurgulanıyor. Biraz daha sabretmen gerekiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: caitlin

http://ftp.anadolu.edu.tr/Service_Packs/Windows_XP_Srv_Packs/

dostum arkadaş sp2 tr sormuş. sanırım verdiğin link sp1 tr ve sp2 eng
  • evet maalesef daha SP2 Türkçe çıkmadı. 2004 sonuna doğru çıkacağı yönünde söylentiler var..
  • ekimi bekleyin sene sonuna kalmaz
  • öledir büyük ihtimal ile şunun şurasında 4 ay var 2005 e
    ingilizce yeni çıktı
    türkçe version 3-4 ay önceden çıkmaz...
    bundan dolayı iniglizce kullanırım hep xp yi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar çok teşekkür ederim sormamım sebebi bugün 7610 aldım usb driver ını yüklerken istedi service 1 i bende 2 nin çıktığını görünce türkçesini de bulamadım yardımlarınız için çok teşekkür ederim siz olmasanız yandık
  • quote:

Orjinalden alıntı: 865pe

dostum arkadaş sp2 tr sormuş. sanırım verdiğin link sp1 tr ve sp2 eng

olmayan biseyin linkini vermek zor, sp1 de istemis orda hepsi var iste.
  • yardımcı olduysak iyi... yalnız senin o USB'yi kullanman için SP1A yeter...

ayrıca usb2 soketi ile usb1 cihazı ve tam tersi %100 uyumludur.. sadece hız kaybı olur. ve büyük ihtimalle 7610'un bağlantı kablosu usb2'dir.

bi de hayırlı olsun yeni telefonun ben de istiyorum bi tane.
  • sp1 icin calisan bir key bulacaksin, ama bunu burda anlatmak yasak
  • bence sp2 tr yıl sonunu bulur gibi, ingilizce için bile ne kadar bekledik..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fprox41 -- 7 Eylül 2004, 0:15:44 >
  • bence sp2 ing. bile kurmayın bugun org. winxp pro bir arkadas teknık servıse geldı sıstemı raid durumunda raid 0'da sp2 ile göçtü sistemi bende söylemesi....raid'i kurtarmakta kolay olmuo
  • bence de sp2 su an icin gereksiz, sp1 sorunsuz kullaniliyo iste,
    dertsiz başa dert almamak lazim
  • ben SP2 yi beğendim... sorunum hiç olmadı. sadece firewall sinir bozuyo bazen. kapatınca geri açılıyo falan zaten kapatınca da gerçekten kapanmıyomuş, Allah'tan "I have a firewall that I'll monitor myself" seçeneğini eklemişler
  • SP2 her bilgisayarda iyi çalışamıyor. Deneyip görmek gerek. Bazı programlar da uyumsuz. Belki hataları daha sonra fixlerler. Ben şu anda SP1 ile daha rahatım. Herşey sorunsuz çalışıyor.
  • evet bilinen çok uyumsuzluk sorunları var SP2'nin ama yavaş yavaş hepsi düzeltiliyor. Mesela ben SP2 yi deneme amacıyla çıktığı ilk gün kurdum ve bir de baktım ki bilgisayarımda mevcut olan Nero 6'mla uyumsuz. Ama sitesine girip son sürümü yükleyince (Nero'nun) sorun kalmadı.
  • biz bunu rahatlıkla yükleyebileceğiz demi netten,microsoft kopya sürümler için bir önlem alınmayacak rahat olsun lar demişti amam hala öyle mi? bilen varmı?
  • sp2 tryi indirdim kurdum ama aktivasyon sorunu var sp1 de crackledik bunda nasıl yapcaz yardımcı olabilirmisiniz?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.