Şimdi Ara

Windows Server'e Cs Serveri kurulabilirmi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar yakın zamanda Windows 2003 kurulu server kiralayacağım! Anladığım kadarıyla Uzaktan Erişim sayesinde herşey kurulabiliyor!

O server'e Counter Strike serveri kurulabilir mi ? Normal ( internette kol gezen ) kurulumlar işe yarar mı ?

ip adresini verdiğimide girilebilir mi ?

100 mbps bağlantı kaç kişiyi kaldırabilir !!

Konu hakkında bilgisi olanlar lütfen yardımlarını esirgemesin..

• Öncelikle, kiraladığınız sunucu Türkiye lokasyonlu olmalı.
    Yurtdışındaki sunucular yüksek ping nedeniyle kesinlikle tat vermiyor.

100Mbps bağlantı gerçek değildir eğer Türkiye içindeyse. O tip yüksek bir bağlantı inanılmaz derecede pahalı ve tek bir makineye fazla gelir.
    100Mbps bağlantı ile 1000den fazla oyuncu girebilir diye tahmin ediyorum.

Windows HLDS kurulumları internette mevcut, biraz araştırırsanız, yeterli derecede İngilizce bilginiz varsa sorun yaşamazsınız.
  • 100mbps hız olması tek bir şekilde mümkün oda paylaşımldr. Yani 100mbps sana ait değildir. Senin aldığın sunucuyu 20-30 kişi birden kullanıyodur. Ki bu durumda sana en fazla kalıcağı 10mbps ki bununlar 32 kişilik bir serverda rahat açılır. Google amcaya bi sor bakalım HLDS Windows Server 2003 die. Eminim yararlı şeyler söler sana
  • Eğer tek bir server istiyorsanız linux oyun sunucusu host eden bir yerden kiralayın. Yok ben bir makina alıp daha sonra orda bir sürü server açıcam diyorsanız, bu işin çok zor olduğunu ve sunucuları kiraya verip masrafları karşılamanın da aylar alıcağını unutmayın
  • Yaklaşık 1 ay içerisinde bende bu işe girişmeyi düşünüyorum. Araştırmalarıma göre 100mbps yaklaşık olarak 960kişi kaldırabiliyor 1.6 sürümünde ayrıca Windows serverın linux'e göre performans düşüklüğü ve gereksiz hat kullanımı varmış.. Aylardır bu işi araştırıyorum ve anca şimdi tam olarak girişebilirim diyorum. Sorularına baktığımda pek araştırmışsın gibi gözükmüyor. Önce araştır nedir ne değildir kurulum yönetim nasıl olur. Direk girişme derim kuramayınca dedicated'a verdiğin para boşa gitmiş olur.. bense linux sisteme hakim olabileceğimi bileyim direk kiralayacağım makinayı.. Az kaldı az...
  • 100mbps Çıkış Portu 10 mbit kişisellidir sanırsam , TR Lokasyon olması gerekiyor Ping vs İçin Gerekli , Windows Makinada Sorun çıkarttı bizde hep cs server ama linux daha sağlam işimizi gördü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.