Şuan windows server 2008 rc2 sp1 kullanıyorum. ancak samsung 840 evo ssd kullanıyorum ve onun yazılımı 2008 i deseteklemiyor ve yazma hızım yarı yarıya düşüyor. bunun için sever 2012 ye geçmeyi üşünüyorum. kullananlar varsa geçmeye degermi. sıkıntıları varmı. metro arayüzüne kıl oluyorum orası ayrı zaten
server mı kurucaksınız ?
2008 ile 2012 arasında dağlar kada fark var hız olsun vs vs
zaten server kullanıyorum. 3d işiyle uğraşıyorum render için server kullanıyorum. imzamda özellikleri yazıyo.
serkany2S
kullanıcısına yanıt
ben bu konuyu açmadan 5 dk önce verdiğiniz likteki siteden bakmıştım:) ama bu farklar kullanıcıya nasıl yansıyo. kağıt üzerindeki şeyler herzaman denildiği gibi çıkmıyo
bende 12 var onu kulanıyordum database yazmak için 2000 2008 de kullandım en iyisi 2012 şuan
sessizlerin_umudu
kullanıcısına yanıt
ben render amaçlı kullanıyorum. o bakımdan bi fark var mı diye merak ettim. yükledim ve 3 saat sonra kaldırdım. metro arayüzü bana göre değil :) bunu daha iyi anladım
Bir zaman sonra alışırsın. Ben de ofisde 2008 R2 kullanıyorum, evde Virtual'a 2012 kurdum. 2012 bariz daha hızlı.
KillForYou!
kullanıcısına yanıt
ne bilim oldum olası o metroya kıl oldum. seri şekilde iş yapyamıyprum. ama daha seri banada öyle geldi. cinebench de test yaptım 28900 alan sistem 24000 de kaldı onu anlamadm ama
numannumanN
kullanıcısına yanıt
İmzandaki sistem mi? Başka programda denedin mi?
KillForYou!
kullanıcısına yanıt
evet imzadaki sistem. fazla süre kullanmaıdım sadece fark var mı yok mu diye merak edip cinebenchte denedim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme