Durup duruken neden bilgisayarda işletim seçenekleri çıkar anlamış değilim, bilgisayarı başllattığımda 2 tane windows seçeneği var 25 saniye içinde birini seçmem gerekiyor, iyide benim bilgisayarımda 2 tane windows yüklü değilki zaten diğer seçeneğe basınca girmiyor.
arakdaşım şimdi bilgisayarıma gir araçlar >klasör secenekelri>görünüm> ordaki tüm gizli dosyları göster de ve korunan gizli dosyları göster kutucugunu işaretini kaldır tamam de sonra c sürücüsüne gel orda boot adında bi txt göreceksin onu ac senin calışmayan xp hangisi ise o kısmı sil ve kaydet sonra kapat burda biraz dikkatli ol yoksa sistemi acamayabilirsin o yüzden sorumluluk kabul etmem!!!!!
ilk olarak çalıştır a msconfig yaz. açılan sistem yardımcı programından boot.ini ye gir ve tüm önyükleme yollarını denetleye bas eger şansıysan geçersiz giriş burad silinecektir. bu yolu dene eger silinmez ise sana bi yol daha anlatayım
quote:
Orjinalden alıntı: freestyler_07
ilk olarak çalıştır a msconfig yaz. açılan sistem yardımcı programından boot.ini ye gir ve tüm önyükleme yollarını denetleye bas eger şansıysan geçersiz giriş burad silinecektir. bu yolu dene eger silinmez ise sana bi yol daha anlatayım
diğer yol baba?
quote:
Orjinalden alıntı: Ali Arslan
arakdaşım şimdi bilgisayarıma gir araçlar >klasör secenekelri>görünüm> ordaki tüm gizli dosyları göster de ve korunan gizli dosyları göster kutucugunu işaretini kaldır tamam de sonra c sürücüsüne gel orda boot adında bi txt göreceksin onu ac senin calışmayan xp hangisi ise o kısmı sil ve kaydet sonra kapat burda biraz dikkatli ol yoksa sistemi acamayabilirsin o yüzden sorumluluk kabul etmem!!!!!
olmadı baba yaa
Merhaba,
boot.ini dosyasinin içeriğini buraya copy/paste yapıp sisteminizde kaç disk ve kaç partition var ayrıca Windows hangi parititon da kurulu yazarsanız yardımcı olurum.
Teşekkürler,
Hicks
tamam ben hallettim basitmiş boot ini de windowsu varsayılan yapınca düzeldi.