Bildirim
Windows Sandbox Aktif Etme
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir - 4 Masaüstü

Giriş
-
Home sürümde bu özellik kapalı açmak isterseniz linki inceleyin...
https://www.sordum.net/51374/windows-10-da-korumali-alani-sandbox-aktif-edelim/
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
cs go da performans nasıl _____________________________ -
1903'ü ilk yüklediğmde sandbox'ı açmaya baya uğraşmıştım ama bir türlü bulamamıştım. Teşekkürler. _____________________________ -
Bayadır arıyorum teşekkürler
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Aman boş özellik bunun virtual box ile sanal windows kurmak ile farkı yok. Benim gözlemlediğim bu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Aga öyle diyon da bir dosyayı merak ettin mesela içinde virüs vs var mı diye ordan kontrol edersin virüs varsa zaten her kapatmada kaydedilen veri siliniyor diğer sanal makinelerde virtual box vs. onlarda kalıyor bunda kalmıyor aynı deep freeze mantığı.
Pro ve enterprise de varmış, format atacağım şeyi merak ediyorum. Ben gom playeri sadece Game Of Thrones izlerken kullanıyorum sandbox içine kurup kapatınca, ebediyete uğurlaya biliyor muyum?
Aynen öylequote:
Orijinalden alıntı: Venus94
Pro ve enterprise de varmış, format atacağım şeyi merak ediyorum. Ben gom playeri sadece Game Of Thrones izlerken kullanıyorum sandbox içine kurup kapatınca, ebediyete uğurlaya biliyor muyum?
Bende biraz kasıyor.
MonsterAbra A5 V10.3.2
I7-7700HQ
16GB Ram
256gb intel 600p ssd
Gtx 1050ti
Sizde de aynı mı bende bir sorun mu var. Birde 19H1 sistem açılırken ekranda green karıncalanma yapıyor.
Sandbox internete baglanmiyor , troubleshooter calismiyor , manuel ayar yapamiyorum , cozumu olan varmi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trumpet -- 26 Mayıs 2019; 13:2:11 >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X