Şimdi Ara

Windows SAHTECİLİĞİ GICIKLIĞI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu güncelleme yapınca veya İnternet Explorer 7'yi yükleyince çıkan bir sorun var. Windows'unuz risk altında olabilir. Yazım sahteciliği kurbanı olabilirsiniz. diye bir sorun. Ben internet explorer 7'yi yükledim. [İşletim sistemim : XP] Gene o hata çıktı. O sorun yüzünden masaüstüme resim bile koyamıyorum. Sizce pc ye format atmadan ve internet explorer 7'yi kaldırmadan o sorunu nasıl düzeltebilirim.

Bu da o sorunla ilgili bir ss:

Windows SAHTECİLİĞİ GICIKLIĞI

• dostum eğer korsan xp kullanıyorsan hemen değiştir hiç sevmem böyle şeyleri kul hakkına geçiyorsunuz..

Ama eğer sende orjinal varsa bilemem
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tsotsi

dostum eğer korsan xp kullanıyorsan hemen değiştir hiç sevmem böyle şeyleri kul hakkına geçiyorsunuz..

Ama eğer sende orjinal varsa bilemem

Orjinal cd yi direkt orjinal'i bulduğum yerden boş cd kopyalattırdım öyle yüklüyorum windows'u.
  • Arkadaşım Format Attığın Key Sahte Ondan Bu Hatayı Veriyor Orjinal Bir Key İle Değiştir Sorun Ortadan Kalkar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Giuly

Arkadaşım Format Attığın Key Sahte Ondan Bu Hatayı Veriyor Orjinal Bir Key İle Değiştir Sorun Ortadan Kalkar

Ama format atınca bu hata çıkmıyor. dediğim gibi sadece güncelleme veya internet explorer 7 yi download yapınca oluyor.
  • işte güncelleme dosyalarının içinde bu denetimi yapan dosyalarda indirilip kuruluyor lisansının yani windows keyinin orjinal olmadığını bildiriyor. internetten xp lisanslamak diye aratırsan ihtiyacın olanı bulursun ama burda paylaşımını yapmak yasak
  • Bu tür konuların paylaşımının yasak olduğunu bilmeniz gerekirdi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.