Şimdi Ara

Windows Sabitdiskde Bir Sorun Algıladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Eski hdd mi kaldırdım vatan dan aldıgığım 500 lük hdd yi böldüm win7 kurdum gayet güzel çalışıyordu birazda ses yapıyordu ama katlanılmıcak gibi değildi daha sonra oyun oynarken birden ekrana uyarı gledi windows sabit diskde bir sorun algıladı hd tune ile error scan fln yaptım bad sector çıkmadı health dede bir sorun yok hersey ok acaba bu sorun neden olabilir?

    birde bi işlem yaparken sürekli ses geliyor cızz diye mesala mouse daki topu aşagı dogru bir çekiyorum cızz ediyor bu normalmidir ki?Daha garantisi bitmedi hdd nin geri versem desem geri gidecek bakacaklar geri gönderecekler fln çoook zaman geçecek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jegande -- 22 Temmuz 2010; 18:52:17 >



  • dur tahmin edeyim, harddisk seagate ve 7200.12 serisi

    sanırsam artık hdd'ler bad sector vermiyor, onun yerine s.m.a.r.t'tan reallocated sector hatası alıyorsun, yani bad sector'ler otomatik olarak taşınmış oluyor ve işaretleniyor.

    ben bir aydır s.m.a.r.t ve windows üzerinden hata veren hdd kullanıyorum, üzerindeki herşeyi yedekledim performansta da düşüklük yok ama çok da güvenilir bir iş değil. vaktim olunca garantiye vereceğim. benzer hatayla aylarca hdd'yi kullanan insanlar var gördüğüm kadarıyla.
  • bu şekilde kullanmaya devam edecem artık bozulana kadar baktım bozulmuyor garanti bitmesine yakın veririm garantiye yapsınlar bişeyler bir sorun yok sadece biraz ses var oda okuma sesi bu arada hdd Samsung hd502hj
  • O ses Genelde WD lerde Oluyor bence Bilgilerini yedekle garantiye götür
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.