Şimdi Ara

Windows Programın Yerini Değiştirme.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bilgisayarımdaki önemli bir programın yerini değiştirmem gerekiyor.Bilgisayara format atıcam. Bu programı C: diskine kurdum bunu D: diskine almak istiyorum.
    Program filesteki dosyaları direk almayı düşündüm ama riske giremedim bozulmasını vs. göze alamadığım bi durum.
    Bunu en az zararla vs. nasıl yapabilirim program vs. önerebilirmisiniz.

(Direk dosyalarını D: atmama sebebim daha sonradan .dll hatasıyla karşılaşmak istememem programı açınca .dll bulunamadı vs. hatası almaktan korkuyorum)

• o sekilde alamazsın zaten setup olarak alman gerekiyor dosyalarını alıp ne yapacaksın ki
  • kardeş program yüklenirken klasör seçmeni söylüyor zaten. sen belirlemezsen programfiles e kuruyor. önce programı kaldır sonra setup ından tekrar kur. kuruluşta d:diskini göstert.
  • programın setup ını bul yedekle. formattan sonra yeniden kurarsın istediğin yere. program files taki verilerini taşırsan formattan sonra çalışmama ihtimali var dediğin gibi. riske girme setupla hallet işini
  • quote:

Orijinalden alıntı: densiz99

Arkadaşlar ben bilgisayarımdaki önemli bir programın yerini değiştirmem gerekiyor.Bilgisayara format atıcam. Bu programı C: diskine kurdum bunu D: diskine almak istiyorum.
    Program filesteki dosyaları direk almayı düşündüm ama riske giremedim bozulmasını vs. göze alamadığım bi durum.
    Bunu en az zararla vs. nasıl yapabilirim program vs. önerebilirmisiniz.

(Direk dosyalarını D: atmama sebebim daha sonradan .dll hatasıyla karşılaşmak istememem programı açınca .dll bulunamadı vs. hatası almaktan korkuyorum)

böyle şeylerle uğraşacağına programın setupunu yedeğini al yeter. çoğu yöntem sağlıklı olmaz ve birdaha açılmaz.
  • Programın setupu var suanda elimde.Ama programı direk herşeyiyle almam gerekiyor mühim olan programın icerisindeki ayarlar.
    Hiç birşey değiştirmeden direk programı dosyalarıyla vs. almam gerekiyor.Setupla ilgili bir sorun yok yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: densiz99

Programın setupu var suanda elimde.Ama programı direk herşeyiyle almam gerekiyor mühim olan programın icerisindeki ayarlar.
    Hiç birşey değiştirmeden direk programı dosyalarıyla vs. almam gerekiyor.Setupla ilgili bir sorun yok yani.

Proğramın setup'ı varsa Proğram files taki dizini al, format at sonra proğramı kur aldığın yedek dizini kopyala mevcut dosyaları değiştir olsun bitsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.