Şimdi Ara

Windows Phone Unlock//Nasıl Yapılır//Her şey (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
346
Cevap
4
Favori
17.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim bilgisayarım Windows 7 ben nasıl unlock edicem minecraftı uzantısı appxbunddle mı ne öyle bişi illa Windows 8.1 mi yapmam lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: warofthe1

Benim bilgisayarım Windows 7 ben nasıl unlock edicem minecraftı uzantısı appxbunddle mı ne öyle bişi illa Windows 8.1 mi yapmam lazım

sanırım öyle. bende windows 8,1 yükleyecem bilgisayara sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: warofthe1

Benim bilgisayarım Windows 7 ben nasıl unlock edicem minecraftı uzantısı appxbunddle mı ne öyle bişi illa Windows 8.1 mi yapmam lazım

1.sayfadaki anlatımdan unlock edebilirsiniz. 8.1 için çıkan oyunlar çok az sadece o oyunları deploy edemezsiniz. 8.1 gerekiyor. Sadece mineceaft için Windows 7 den vazgeçme derim

• Bu cihaza (1320) Android de cyanogenmod gibi farklı hazırlanmış sade kullanışlı romları yapan bi site yok mu acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahbemetin

Bu cihaza (1320) Android de cyanogenmod gibi farklı hazırlanmış sade kullanışlı romları yapan bi site yok mu acaba?

İos gibi kapalı sistem olduğu için böyle birşey yok. İlerde çıkarmı çıkar. Sadece microsoftun çıkardığı ve operatörlerin çıkardığı romlar var.

• Bu baykuşlu programla in-game purchase isteyen uygulamaları kullanmanın bir yolu var mı? Kullanmak istediğim oyun FİFA 14. Teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.