Bildirim
Windows Phone Unlock//Nasıl Yapılır//Her şey (14. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Windows Phone 8.1 için de unlock yolu var mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: Komi
Windows Phone 8.1 için de unlock yolu var mı?
oluyor hocam eski sistemle (2 oyun kurulan) vardı bende şimdi oyunu yükleyip sd karta atıyorum sd kartı çıkarıp farklı oyun yüklüyorum yani sd kart el verdiği sürece sınırsız oyun yüklenebiliyor artık -
Reis, 8.1 de yükleyebiliyor musun be? Program tanımıyor nedense..
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
sıkıntı yok canavar gibi çalışıyor -
8.1'i yüklemek içinde yapılması gereken unlock bu mu arkadaşlar?Yani ilk sayfadaki işlemi yapınca hem 8.1i yükleyip hemde oyun yükleyebilecekmiyim?Birde 10 oyun limiti nasıl oluyor diyelim 10 tane oyun yükledim limit doldu 11.yi yükleyemiyorum 10 oyunun hepsini silip farklı 10 oyun daha yükleniyormu yoksa 10 limiti ömür boyu için mi geçerli?Son olarak8.1 betayı yüklersem final sürüm yayınlandığında nasıl geçeriz finale direkt güncelleme gelirmi yoksa win8e geri dönmek mi gerekiyor dönülüyor mu eski sürüme?Bunların cevabını hiçbir yerde bulamadım bilen birisi hepsini cevaplarsa çok iyi olur. -
quote:
Orijinalden alıntı: Özkan38
8.1'i yüklemek içinde yapılması gereken unlock bu mu arkadaşlar?Yani ilk sayfadaki işlemi yapınca hem 8.1i yükleyip hemde oyun yükleyebilecekmiyim?Birde 10 oyun limiti nasıl oluyor diyelim 10 tane oyun yükledim limit doldu 11.yi yükleyemiyorum 10 oyunun hepsini silip farklı 10 oyun daha yükleniyormu yoksa 10 limiti ömür boyu için mi geçerli?Son olarak8.1 betayı yüklersem final sürüm yayınlandığında nasıl geçeriz finale direkt güncelleme gelirmi yoksa win8e geri dönmek mi gerekiyor dönülüyor mu eski sürüme?Bunların cevabını hiçbir yerde bulamadım bilen birisi hepsini cevaplarsa çok iyi olur.
Anlatılanları yaptın mı 8.1'de oynayabilirsin oyunları.10 tane yükle hafızaya at sonra çıkar tekrar aynı işlemi yaptın mı istediğin kadar yüklersin.8.1 betayı kurdun mu gerek yok eskilere.Üstüne final yüklenir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Unshaken Darkness
quote:
8.1'i yüklemek içinde yapılması gereken unlock bu mu arkadaşlar?Yani ilk sayfadaki işlemi yapınca hem 8.1i yükleyip hemde oyun yükleyebilecekmiyim?Birde 10 oyun limiti nasıl oluyor diyelim 10 tane oyun yükledim limit doldu 11.yi yükleyemiyorum 10 oyunun hepsini silip farklı 10 oyun daha yükleniyormu yoksa 10 limiti ömür boyu için mi geçerli?Son olarak8.1 betayı yüklersem final sürüm yayınlandığında nasıl geçeriz finale direkt güncelleme gelirmi yoksa win8e geri dönmek mi gerekiyor dönülüyor mu eski sürüme?Bunların cevabını hiçbir yerde bulamadım bilen birisi hepsini cevaplarsa çok iyi olur.
Anlatılanları yaptın mı 8.1'de oynayabilirsin oyunları.10 tane yükle hafızaya at sonra çıkar tekrar aynı işlemi yaptın mı istediğin kadar yüklersin.8.1 betayı kurdun mu gerek yok eskilere.Üstüne final yüklenir.
Yani aslında yükleme sınırı yok ama aynı anda 10 tane bulundurabiliyoruz değil mi?Birde gelen emaillerde hiç bir resim görünmüyor resimleri indir yazıyor bu sorun 8.1de duzeldimi acaba?
-
quote:
quote:
quote:
Yani aslında yükleme sınırı yok ama aynı anda 10 tane bulundurabiliyoruz değil mi?Birde gelen emaillerde hiç bir resim görünmüyor resimleri indir yazıyor bu sorun 8.1de duzeldimi acaba?
Yükleme sınırı var ama mantık olarak çözülüyor bu problem.En fazla 10 uygulama barındırabiliyorsun normalde.E-maillerde bende resim falan herşey var.8.1 Kullanıyorum.
-
Bu programla denedim 10 uygulama yükledim sorunsuz 11.yi denedim yüklemedi:) çince limit doldu yazdı programda sorun yok yani.Yalnız şöyle birşey var bu konuda anlatılan unlock yöntemi değil daha önce unlock yapılmış cihaza 2 değilde 10 uygulama yüklemeye yarıyor galiba .Ben ilk aşamada hiç developer unlock vs olayına girmeden direkt olarak bunu denedim olmadı yani illaki sdk dan windows dev registration yapmak gerekiyor onu yapmadan hiçbirşekilde kilidi açılmadığı için kurmuyor. -
biris 30 oyun unlock ediliyor demişti 8.1 ile.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok 30 değil 10 ben 8.1 kullanıyorum ve 11.yi yüklemedi -
-
10 uygulama yükledim. 11. de sınıra ulaştınız yuarısı verdi. ayrıca hafıza kartını çıkardım (oyunları SD karta attıktan sonra) ama program yemedi. yine hata vedi 1 uygulama diye . ama sanırım bu oyunları sildikten sonra başka oyunlarda yükleyebiliyoruz . çünkü bu 10 oyun dışında yükleyip sildiğim oyunlarda vardı. 10dan fazla ediyor yani. -
Turn n run , fable coim golf lumia 720 de gayet iyi çalışıyor. Diğerini yuklemedim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
hafıza kartına atıp çıkardım ama yine de olmadı. 10 oyun sınırı var dedi program.
-
quote:
Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli
quote:
quote:
hafıza kartına atıp çıkardım ama yine de olmadı. 10 oyun sınırı var dedi program.
Nette bazı yerlerde böyle oluyor demişlerdi hocam.
-
Hafıza kartıyla bağlantısı yok arkadaşlar çünkü sdk dan unregistration yapınca unlock oyunlar açılmıyor geliştirici uygulaması diye hata veriyor.Yani herşey hotmail hesabımızla bağlantılı ama birden fazla hotmail hesabı eklenip hepsi de ayrı ayrı sdk'dan register yapılırsa olabilir denemek lazım:) -
whatsapp yukleyebilirmiyim bu yolla?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Elsewiir
whatsapp yukleyebilirmiyim bu yolla?
Evet ama güncelleyemezsin.gerçi mağazaya gelince silip ,mağazadan yüklersin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X