Şimdi Ara

Windows Phone 9 hangi cihazlara gelecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bakın ne zamandır konu açmıyorum sadece bir sorum var bu 512 MB ram için Windows Phone 9 gelecek mi

bkz:Lumia 520 Lumia 620 Lumia 720 Lumia 625

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Wp 8 daha rayına oturmadı ne 9 u otur oturduğun yerde wp8ini kullan

9 u büyük ihtimal 1gb olanlar bile kırpılmış alacak snapdragon800 lu cihazlar tam wp9 alacak gibi

• Lumia 520 dışında hepsi alacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: grandcross

Wp 8 daha rayına oturmadı ne 9 u otur oturduğun yerde wp8ini kullan

9 u büyük ihtimal 1gb olanlar bile kırpılmış alacak snapdragon800 lu cihazlar tam wp9 alacak gibi

Kırpılmıs derken hocam? Lumia 925 almayı düşünyodum oda 1 GB .

• quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg7

quote:

Wp 8 daha rayına oturmadı ne 9 u otur oturduğun yerde wp8ini kullan

Kırpılmıs derken hocam? Lumia 925 almayı düşünyodum oda 1 GB .

Şu an için bişi demek zor yeni neler gelir wp9la bilmiyorum kırpılmış dememin sebebi yeni gelecek özelliklerin bir kısmını bu cihazlarda kullanılamayacak demek

• Ben şuan mevcutta bulunan telefonlara gelir diye düşünüyorum ama çıktığı dönemin telefonu ile şuan ki mevcut telefonlar arasında bir takım özellik ve hız farkları olacağı kesin.
  • wp9 2016da gelecekse teknolojinin şimdiki gelişme hızını göz önüne alırsak hiçbirine gelmeyecek :) bu kadar basit sen o zamana kadar 520 kullanmayı düşünüyorsan artık kendine yeni bir cihaz alıp wp9 lu yani keyfini sürmen gerekir derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrtAltg

wp9 2016da gelecekse teknolojinin şimdiki gelişme hızını göz önüne alırsak hiçbirine gelmeyecek :) bu kadar basit sen o zamana kadar 520 kullanmayı düşünüyorsan artık kendine yeni bir cihaz alıp wp9 lu yani keyfini sürmen gerekir derim

Microsoft her zaman yazılımının arkasında durmuştur daha bugün wp7.5 lar 7.8diye büyük bir güncelleme alacakları açıklandı ki wp7 lerin 8 i alamamasının sebebi çekirdek yazılımın değişmiş olmasıydı. Tam bilmiyorum ama win8 sil baştan nt çekirdeği ile yazılmış Bi sistem fakat wp7 ise değil.
    nt çekirdeği hem windowsta hem Xbox one dada kullanıldığından Microsoft kolay kolay vazgeçmez nt çekirdeğinden. Wp 9 yazılırsa yine aynı çekirdekle yazılacağından şimdiki cihazların çoğu rahat olmasa da zorlayarak alacaktır güncellemeyi

• 2-3 yıl sonra çıkacak sürüm için birşey söylemek için çok erken, sadece tahminleri duyarsınız
  • quote:

quote:

wp9 2016da gelecekse teknolojinin şimdiki gelişme hızını göz önüne alırsak hiçbirine gelmeyecek :) bu kadar basit sen o zamana kadar 520 kullanmayı düşünüyorsan artık kendine yeni bir cihaz alıp wp9 lu yani keyfini sürmen gerekir derim

Microsoft her zaman yazılımının arkasında durmuştur daha bugün wp7.5 lar 7.8diye büyük bir güncelleme alacakları açıklandı ki wp7 lerin 8 i alamamasının sebebi çekirdek yazılımın değişmiş olmasıydı. Tam bilmiyorum ama win8 sil baştan nt çekirdeği ile yazılmış Bi sistem fakat wp7 ise değil.
    nt çekirdeği hem windowsta hem Xbox one dada kullanıldığından Microsoft kolay kolay vazgeçmez nt çekirdeğinden. Wp 9 yazılırsa yine aynı çekirdekle yazılacağından şimdiki cihazların çoğu rahat olmasa da zorlayarak alacaktır güncellemeyi

belki zorlayarak alır oda kırpılmış şeklini misal win95 çalıştıran makineye günümüz sistemlerinden birini kurdunmu ram 64 mb ekrankartı desen yine aynı hardisk dersen 10 gb ne kadar kırpılacağını sen tahmin et bence bu makineye güncel bir sistem beklemek yerine yenisini almak daha mantıklı derim yinede yoksa verilmeyeceğinden veya çamura yatılacağından değil

• quote:

quote:

WP7.8 piyasaya çıkalı 1 yıldan fazla oluyor. Ayrıca barındırdığı bir özellik yok sadece kutucuk boyutlarıyla oynadık.

• 3 yıllık bir 512 ram'li cihaz için pek bir umut olduğunu göremiyorum ben ama gelir inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: MR. H

Lumia 520 dışında hepsi alacak

kahin misin arkadaşım?

daha 8.1 bile çıkmamışken neyin derdini tasasını yaşıyorsunuz birader windows phone 9 hangi cihazlara gelecekmiş.
    bi oturun soluklanın black güncellemesi gelsin adam akıllı 8.1 gelsin windows phone 9'u sonra düşünürsünüz.

bir çok cihaza gelebilir ayrıca android gibi güncelleme vermemektense ios tarzında özellikleri kırpılmış şekilde üst sürümlere güncellenebilir 512 mb ramli cihazlar da.
    bunları zaman gösterir daha konuşmak için çok erken.
  • Okisht kullanıcısına yanıt
    Şu benim yazdığım yorumlara anlamayanlar cevap yazmasın. Ben konuyu açan elemana sürekli gereksiz ve abuk sabuk konu açtığı için bu şekilde cevap verdim. Ayrıca madem çok merak ettiniz fazla ümitlenmeyin 9 için daha 8.1 için nisan mayıs haziran yani 1.5 yıl geçmişken ve son 1.5 yıl kalmışken fazla ümitlenmeyin wp7 gibi güncelleme alıcaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay H -- 22 Aralık 2013; 9:26:46 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan için daha erken ama yine de benim tahminim şuan için L1520 hariç hiçbiri wp 9 olamayacak aynı wp 7.8 nasıl olduysa bizde 8.x bilmem ne bizde bu tarz bir güncelleme alacağız

ayrıca daha 520-620-625-720 gibi telefonlaında 8.1i kırpılmış şeklinde alacağı söyleniyor ki siz daha 9u alıcakmı diye soruyor sunuz bir kez,daha söyleyebilirim daha çok erken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackHeart89 -- 22 Aralık 2013; 9:54:29 >
  • bence 1520 bile almayacak wp 8.x 'lerde kalır.
  • Yok artık arkadaş. Burada ağzı olan konuşmuş.

Nerede okudunuz 8.1'in kırpılmış şekilde verildiğini? Unuttuğunuz bir nokta var. Microsoft telefon üreticisi değil. Yazılımcıdır. Her telefona ayrı güncelleme çıkarmaz. Güncelleştirmeleri kırpan Nokia'dır. Ve sistem güncellemeleri kırpılmaz. Size kalsa GDR3 bile kırpılmıştı. Nokia donanımsal olarak her telefona aynı özelliği eklememiş. Bu yüzden Amber ve Black güncellemerinde bunları kısarak, her telefona özelleştirerek veriyor.

WP9 hakkında konuşmak için çok erken ama bu saatten sonra WP8 bırakılıp yeniden bir işletim sistemi yazılmaz. WP8.1 nasıl gelecekse, WP9'un da gelme ihtimali var. Ama bu ihtimal kadar, gelmeme ihtimali de var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: insunwetrust

Yok artık arkadaş. Burada ağzı olan konuşmuş.

Nerede okudunuz 8.1'in kırpılmış şekilde verildiğini? Unuttuğunuz bir nokta var. Microsoft telefon üreticisi değil. Yazılımcıdır. Her telefona ayrı güncelleme çıkarmaz. Güncelleştirmeleri kırpan Nokia'dır. Ve sistem güncellemeleri kırpılmaz. Size kalsa GDR3 bile kırpılmıştı. Nokia donanımsal olarak her telefona aynı özelliği eklememiş. Bu yüzden Amber ve Black güncellemerinde bunları kısarak, her telefona özelleştirerek veriyor.

WP9 hakkında konuşmak için çok erken ama bu saatten sonra WP8 bırakılıp yeniden bir işletim sistemi yazılmaz. WP8.1 nasıl gelecekse, WP9'un da gelme ihtimali var. Ama bu ihtimal kadar, gelmeme ihtimali de var.

Peki Windows Phone 8.1 ne zaman gelecek

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.