Şimdi Ara

Windows önyükleme yöneticisi sorunu (boot ekranından sonra)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Okuduğum okulun akıllı tahtalarına, bilgisayar hocasının anlattığı şekilde acronis true image programıyla imaj yüklüyoruz. Çalışan bir bilgisayardan aldığımız backup'ı hiçbir bilgisayara kuramadık, üstünede çalışan bilgisayarlarıda bozduk. Restore başarıyla bitiyor, sonrasında bu hatayı alıyoruz her bilgisayarda.

Bilgisayar hocası sesi anlattı, uygulamalı anlatmadı.. Programı kullanan bilir, backup dosyasını seçiyorum, nereye yükleyeceğimiz kısımda hiçbir işlem yapamıyorum, çünkü 5-6 seçenek çıkıyor.

Bilgisayardan biraz anlarım, bir şekilde harddisklerin içindeki bilgilere ulaştık, ve 2 harddiskde de windows-program files-program files (x86) dosyalarının olduğunu öğrendim. Bilgisayar o yüzden boot edemiyor ikisinde de olduğu için, sanırım ikisinide silip, bir bölüme imajı tekrar yüklemek gerekiyor. Bana göre çözüm bu, ama nasıl silebilirim veya çözüm nedir??

Kullandığım araçlar,
    Backup'ı almak için taşınabilir hdd
    hdd+flashdisk+klavye+mouse kullanmak için usb çoklayıcı
    flashdisk (acronis true image)

Windows önyükleme yöneticisi sorunu (boot ekranından sonra)

• Linkte nasıl yapılacağı anlatılmış oku. http://answers.microsoft.com/tr-tr/windows/forum/windows_7-system/0xc000000e-hatas%C4%B1n%C4%B1-nas%C4%B1l/54752d2f-d7be-4900-9b18-5b69ab6bb0df

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 13 Ekim 2014; 19:46:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmldrs

Linkte nasıl yapılacağı anlatılmış oku. http://answers.microsoft.com/tr-tr/windows/forum/windows_7-system/0xc000000e-hatas%C4%B1n%C4%B1-nas%C4%B1l/54752d2f-d7be-4900-9b18-5b69ab6bb0df

Linkten alıntı yapıyorum hocam.

Sorunu çözmek için öncelikle Windows 7 kurulum diskinizi -yoksa kurulum yaptığınız USB belleği- bilgisayara takın ve bilgisayarın boot menüsüne girerek bilgisayarı DVD’den başlatın.
    Windows 7 kurulum ekranında ilk olarak dil seçenekleri karşınıza çıkacak. İleri diyerek bir sonraki adıma geçin fakat burada kuruluma başlamak yerine alt kısımda “Bilgisayarınızı Onarın” seçeneğine tıklayın.
    Bilgisayarınızda yüklü olan Windows 7 sürümü tespit edilip otomatik olarak seçilecektir.

Bu kısımda demek istenilen windows 7 format cdsini bilgisayara takmamız ve bilgisayarı onar seçeneğine tıklamamız. Devletin bilgisayarına kendim hazırladığım format cdsiyle başlasam bu işleme sorun olur mu ?

• Sanırım olmaz, denemek lazım. Ama bildiğim kadarı ile yüklü olan ile aynı sürüm olması gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmldrs

Sanırım olmaz, denemek lazım. Ama bildiğim kadarı ile yüklü olan ile aynı sürüm olması gerek

Tamam hocam yarın bilgisayar hocasıyla beraber windows 7 yükleme işlemine başlayalım ordan başlangıç onarma diyelim o zaman..

Teşekkür ederim link için. İyi forumlar
  • Konu ile ilgili başka bir anlatım ve video Şurada da var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 13 Ekim 2014; 20:08:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.