Şimdi Ara

windows office kullanımı için ne önerirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • işyerinde yoğun microsoft office excel ve word kullanıyoruz. ve ne yazıkki evdede çalışmak zorundayım .

oysa evde macbook air kullanıyorum . buna yüklediğim mac için office farklı biraz. ve aynı işi görmüyor.

önümde şu seçenekler var.
    evde boş duran bir full hd 23 inch monitör var.
    1. ya gidip bir mini masaüstü alacam. 1000 tl civarı. sadece office kullanabilmek için bu kadar masraf yapmak istemiyorum aslında.
    2. mzcbook air i bu monitöre bağlamayı başardım. 40 tl ye bir aparat aldım. aynı masaüstü bilgisayar gibi oldu. macbook air e windoes yüklemenin çaresini bulmam gerekiyor. ama zor geldi. windows 7 iso bulmam gerekiyormuş mesela. ondan sonrası da kolay mı zor mu bilemiyorum
    3. 700 tl civarına windows laptoplar var.alttaki linkteki gibi. bunlardan alıp. hdmi ile monitöre bağlamak son çözüm.
    ama acaba full hd çıkıl verir mi şüpheliyim

http://www.vatanbilgisayar.com/acer-es1-celeron-n3150-1-6ghz-2gb-32gb-13-3-intel-w10-tasinabilir-bilgisayar.html#yorumlar

en uygun çözüm nedir sizce?
    aslında şu macbook air e windows u yükleyebilsem o olacak gibi. ama kendi başıma becerebilir miyim bilmiyorum.

• Macbook air e LibreOffice kur. Beleş 😁

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya iWork ile çalış kaydederken Excel , Word , Powerpoint diye kaydet. Zaten açarken otomatik olarak açıyor. (iWork Programları Mac'inizde yüklü olarak bulunur : Pages,Keynote,Numbers) Eğer bu iş bana ters diyorsanız Mac için Microsoft Office var Crackli bulun veya paralı alın. Sanal makine önermem çünkü MBA sanal makinede çok performans vermiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kodtayfasi

Ya iWork ile çalış kaydederken Excel , Word , Powerpoint diye kaydet. Zaten açarken otomatik olarak açıyor. (iWork Programları Mac'inizde yüklü olarak bulunur : Pages,Keynote,Numbers) Eğer bu iş bana ters diyorsanız Mac için Microsoft Office var Crackli bulun veya paralı alın. Sanal makine önermem çünkü MBA sanal makinede çok performans vermiyor.

sanal makine nedir acaba?
    teşekkürler
    Samsung S7 edge Silver Titanium 32GB
    Samsung Gear S2 Sport Silver Kullanıcısı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.